Ziyarette konuşan Vali Canbolat, Konya’nın birlik ve beraberlik içinde her geçen gün gelişmekte olan bir şehir olduğunu belirterek, böyle bir şehirde valilik yapmış olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Vali Canbolat, “Kurumlar arası işbirliğinin en güzel yaşandığı şehirlerden birisi Konya’dır. Konya Ticaret Borsası da bu anlamda bu şehrin değeridir. Valilik görevim boyunca kendileriyle uyum içinde çalıştık. Çalışmalarıyla birçok ilke imza atmıştır. Konya tarımına, hayvancılığına önemli katkılar sunmaktadır. Bu anlamda KTB yönetimine başarılarının devamını diliyorum” dedi. 

KTB Başkanı Hüseyin Çevik de, Vali Canbolat’la birlikte hızlı düşünme ve hareket etmenin, kurumlar arası diyalogun Konya için ne denli önemli olduğunu gördüklerini ifade ederek, yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Çevik, “Sayın Valimiz Konya’da güzel izler bırakmıştır. 15 Temmuz hain darbe girişimindeki kararlı ve dik duruşu, şehrin, sanayinin, tarımın gelişimine sağladığı katkıları için kendilerine teşekkür ediyorum. Bursa Valiliği görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Programda ziyaretin anısına Vali Canbolat’a KTB Başkanı Hüseyin Çevik tarafından üzerinde hat sanatı bulunan bir tablo hediye edildi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim