İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, son yolculuğuna uğurlandı. Tozoğlu bir süredir tedavi gördüğü hastanede dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Tozoğlu’nun naaşı ikindi namazına mükeakip Kurtuluş Mezarlığı’na defnedildi. Cenaze törenine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, BBP Konya İl Başkanı Osman Seçgin, Konya Barosu Başkanı Oktay Unkur, Konya Valisi Vahdettin Özkan, Tozoğlu'nun yakınları, meslektaşları ve siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.  

TEDAVİ GÖRÜYORDU

Tozoğlu, geçen ay aort damarının yırtılması nedeniyle Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi görmeye başlamıştı. Bir süre sonra durumu ağırlaşan Tozoğlu, tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.  

Konya Yenigün Gazetesi olarak İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu’na Allah’tan rahmet; ailesi ve yakınlarına sabır diliyoruz.  

HACER CEYLAN

Editör: TE Bilişim