GENAR Araştırma Şirketi Başkanı İhsan Aktaş, A Haber ekranlarında yayınlanan Canan Barlas ile Gündem programında seçim anketlerindeki son duruma ilişkin açıklamalarda bulundu. Aktaş, oranlara ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.Aktaş, ayrıca 6'lı masada yaşanan ayrılıkların nedenini de açıkladı.Aktaş'ın açıklamalarından önemli başlıkları şu şekilde;

AK PARTİ CHP'NİN 10 PUAN ÖNÜNDE

AK Parti, CHP''nin on puan üzerinde. İYİ Parti 12-14 puan arasında iniş çıkışı var. HDP zaten sabit.

YENİDEN REFAH'TA DİKKAT ÇEKEN YÜKSELİŞ

Masa belirginleştikten sonra Saadet, Gelecek ve DEVA'dan Yeniden Refah Partisi'ne kayma oldu.

AK Parti Sözcüsü Çelik: Saldırıları şiddetle kınıyoruz AK Parti Sözcüsü Çelik: Saldırıları şiddetle kınıyoruz

MASADAN APAR TOPAR GİTMELERİNİN SEBEBİ BU

Yeniden Refah şu an 1.8 olarak gözüküyor. Davutoğlu 0,7. Saadet ise 0.8 oy oranında şu an. Bence masadan apar topar gitmelerinin sebebi bu. Masada pazarlık devam ederken ellerinde oy kalmayacaktı. Bence bu hamleleri kendileri açısından doğu yaptılar.

6'lı masadaki kafa karışıklığını millet görüyor ve AK Parti'yi de görüyor. AK Parti sadece şunu yapacak. Artık geleceğe dair söz söyleyecek. İstanbul iftarında sayın Cumhurbaşkanı şunu ifade etti. Bu CHP'liler duvara çivi çakmadan kıyamet gibi konuşmayı beceriyorlar. Bizde de vizyonlu faaliyetleri anlatmak gibi bir zaafımız var.

BAŞKAN ERDOĞAN RAKİPSİZ

Erdoğan'ı tüm adaylarla yan yana getirdiğimizde Erdoğan önde görülüyor. Şu ana kadar anketlerde onu geçen bir aday olmadı.

KAYNAK: HABER 7

Editör: TE Bilişim