Toplantıda geçtiğimiz yıl yapılan çalışmalar değerlendirildi ve 2011 yılı planlaması gözden geçirildi. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Yıllık çalışma ve hizmetlerin konu edildiği toplantıya Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Belediye Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.
Son bir yılın çalışmalarının gözden geçirildiği toplantıda Başkan Altay, mahalle muhtarları ile görüş alış verişinde bulundu. Mahallelerin sorunlarına ve ihtiyaçlarına göre hizmet planlaması yapılacağının altını çizen Başkan Altay, istişarelerin bu açıdan önemine işaret etti.
Muhtar ofisi projesinin ikinci etabının süratle devam ettiğini belirten Başkan Altay, “İlk olarak 16 mahallemizde muhtar ofisi yapımını tamamladık. Şimdi de 12 mahallemizde daha Muhtar Ofisi yapımı sürüyor. Muhtar ofisleri sayısını artırma çalışmalarımız devam edecek” dedi. Altay, “Belediye olarak 68 mahalleye hizmet götürüyoruz ve her mahallenin ihtiyacı farklı. Selçuklu sadece Konya’nın değil Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biridir. Bu büyüklükteki bir ilçede merkez mahallelerimiz ile kenar semtlerimizde ihtiyaçlar farklıdır. Bizler bu farka ve hemşehrilerimizin isteklerine göre hizmet götürmeyi hedefliyoruz. Görevli personellerimizle, mahalle muhtarlarımızla yapılması istenen ve yapılan çalışmaları değerlendirmek amacıyla sık sık bir araya geliyor ve gelmeye devam edeceğiz” dedi.
Toplantıda söz alan Muhtarlar “Hızla gelişen ve büyüyen Selçuklu da önemli hizmetler gerçekleştirildi. Özellikle muhtar ofisleri için Selçuklu Belediyesine teşekkür ediyoruz” dediler.
Editör: TE Bilişim