MHP ilçe binasında düzenlenen basın toplantısına, Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Çavuş belde Belediye Başkanı Mehmet Özer, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. Yüksel, MHP Konya İl Başkanlığı tarafından, MHP İlçe Yönetim Kurulu'nu oluşturmak üzere görevlendirildiğini, taşıdıkları sorumluluğun farkında olduklarını belirtti. 
Kırgınlık ve küskünlükleri gidermek, eski ve yeniyi barıştırmak gibi bir misyonu kabul etmediklerini belirten Yüksel, ''Milliyetçi harekette kırgınlık ve küskünlük denen kavramlara zaten yer yoktur. Eski ve yeni yoktur. Her şart altında, bu harekete gönül veren dava arkadaşıdır ve inanıyoruz ki dava arkadaşlığı bizler için kardeşlikten ötedir'' dedi. 
Yerel yönetim seçimlerin üzerinden 2 yıl bile geçmeden hayal olan projelere kısa sürede imza atıldığını ifade eden Yüksel, şunları kaydetti: ''Belediye ve Sebeltaş'ta hayat bulan mali ve hukuki disiplin neticesinde daha önceki dönemlerde oluşan kayıpların geri kazanım çalışmaları, pazar yerinin modern bir hale getirilmesi ve üzerinin kapatılması şu an aklıma gelmeyen bir çok hizmet bunlardan bazılarıdır. Bizler İlçe Yönetim Kurulu olarak bu hizmet anlayışı ve kalitesine paralel olarak öncelikle tüm söylenti ve dedikodulara kulağımızı tıkayıp bir olacağız.''
Editör: TE Bilişim