Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Selçuklu İlçe Teşkilatı’nda görev yapan ilçe başkanları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Belediye Başkan Adayları ile Belediye Meclis Üyeliklerinde görev yapmış olanlar bir araya geldi,
MHP Selçuklu İlçe Başkanı Av. Bekir Karataş’ın daveti ile bir araya gelen MHP’liler gecede tam bir birlik ve beraberlik mesajı verdi. Gecede konuşan MHP Selçuklu İlçe Başkanı Av.Bekir Karataş, herkese ayrı ayrı teşekkür ederek, Selçuklu’nun Konya ve MHP için önemini bir kez daha vurguladı. Başkan Karataş,  salonda MHP’nin tabanında kayma var mı, MHP’nin içinde eski yeni ayrımı var mı diye sordu? Gecede Kurucu Başkan Mustafa Yılmaz, bir önceki dönem ilçe başkanı Cengiz Çal ve Yusuf  İnanç da birer konuşma yaptı. Bütün konuşmaların ortak noktası ise genel seçimlerde elbirliği ile çalışmak oldu. Hilal Eğitim Vakfı Kurucu Başkanı ve aynı zamanda eski Selçuklu Belediye Meclis üyesi olan  Ali Durak’ın da konuşmacı olarak katıldığı gece de kendisine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı plaket takdim edildi.  Yapılan açılış konuşmasının ardından görev yapmış ilçe başkanları ile belediye başkan adaylarına plaketlerini takdim eden Başkan Karataş, almış oldukları emaneti daima bir adım ileriye taşıma sözü verdi.
Önceki dönem görev yapmış yöneticilerin tek tek sahneye davet edildiği ve onur belgelerinin verildiği gecede birlik ve beraberliğin önemine işaret eden Başkan Karataş, 2011 genel seçimlerinin geçmiş seçimlerden daha farklı  daha önemli olduğunu bu hassas  süreçte tüm Ülkücü ve Türk milliyetçilerine daha çok görev düştüğünü, bütün güçleri ile tek başına iktidar için çalışmaları gerektiğini vurguladı. “2011 genel seçimlerinin tek başına iktidar olabilmek için bir fırsat olarak değerlendirelim” diyen Başkan Karataş, “İç dengelerden eğitime, işsizlikten sosyal barış ve huzura, terörden ekonomiye  ülke sorunlarının çözüm adresi MHP”dir bunu halka anlatalım” çağrısında bulundu. Geceye katılan herkes birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak önümüzdeki dönemlerde ve özellikle Türkiye ve Türk Milleti  için çok önemli olan 2011 seçimlerinde fedakarca çalışacaklarını beyan ederek, tüm güçleri ile çalışacaklarını ifade etti.
Editör: TE Bilişim