SÜ Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve Plastik, Rekonstrüktif-Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Zekeriya Tosun, SÜ Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimlik Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda dünyaca ünlü Mayo Clinic ile yaptıkları uzun soluklu işbirliğinin meyvelerini almaya başladıklarını belirtti. 
Tosun'un, hastane bünyesindeki birçok akademisyenin Mayo Clinik'e giderek oradaki gelişmeleri yakından takip ettiği, akademisyenlerin önemli çalışmalara katıldığını kaydetti. 
Selçuk Üniversitesi Meram ve Selçuklu Tıp Fakülteleri ile yapılan işbirliğinden memnun olduğunu dile getiren Prof. Dr. Craig Johnson'ın ise, ortak çalışmaların kesintisiz sürmesini istedi, gelişen teknoloji ile birlikte plastik cerrahi alanındaki müdahalelerin kolaylaştığını vurguladı. Mayıs 2011'de Selçuk Üniversitesi ile Mayo Clinic işbirliğinde Konya'da düzenlenecek ''Uluslararası Plastik Cerrahi Kongresi''nde, el cerrahisi, mikro cerrahi, yüz cerrahisi, estetik cerrahi alanındaki çalışmaların ve son gelişmelerin ele alınacağı bildirildi.
Editör: TE Bilişim