Mahmut Özgener, 2011 Nike Halı Saha Ligi'nin düzenleneceği 62 ilden gelen Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) başkanlarıyla İstanbul'daki WOW Hotel-Convention Center'da bir araya geldi. Herkes İçin Futbol projesi kapsamında, geçen yıl 56 merkezde 5 bin 200 takım ve 42 bin sporcunun katılımıyla düzenlenen Nike Halı Saha Ligi'ne katılımları nedeniyle ASKF başkanlarına teşekkür eden Özgener, ''Gerçekleşen kusursuz işbirliği, bu ligi ASKF'ler ile birlikte yapma konusunda ne kadar doğru bir karar aldığımızı kanıtladı. Ana sponsorumuz Nike'ın da memnuniyetini ilettiği organizasyonun bu yıl çok daha başarılı geçeceğinden eminim'' dedi.
Futbol Federasyonu tarafından bu yıl hayata geçirilen Bölgesel Amatör Lig'in, futbolun yaşanmadığı bir çok kente, futbol heyecanı getirdiğini ve önemli bir misyon üstlendiğini kaydeden Özgener, ''Amatörlere ayırdığımız bütçenin büyüklüğü sizlerin yaptığı işin doğruluğunu gösteriyor'' diye konuştu.
Mahmut Özgener, 2010-2011 sezonu için amatör futbol bütçesinin 25 milyon lira olduğunu kaydederek, bu rakamın her yıl artacağını söyledi.
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'nun (TASKK) 30. yılını kutlayan Özgener, TASKK Genel Başkanı ve TFF Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Baykan'ı ve konfederasyon üyelerini tebrik etti.  
Editör: TE Bilişim