Lezzeti kalitesi ve kullandığı yüzde yüz doğal ürünler ile müşterilerinin beğenisini kazanan ve adını eski Komagene Krallığı’ndan alan Komagene Etsiz Çiğköfte, 2011 yılında hem Konya’da hem Türkiye’de yeni şubeler açmayı hedefliyor. Türkiye’deki yükselişine Avrupa’yı da dahil edecek olan Komagene, yıl sonuna kadar Konya’da 10, Türkiye geneli 250 şubeye ulaşmayı amaçlıyor. Avrupa’da Almanya başta olmak üzere Belçika, Hollanda, Fransa ve Danimarka’da da şube açmayı hedefleyen Komagene Etsiz çiğköfte bunun için gerekli çalışmaları da yapıyor. Konya’ya şube ziyareti için gelen Komagene Etsiz Çiğköfte Kurucu ortaklarından Kamil Kaya Sivrikaya, 2011 hedeflerini ve gerçek çiğköfte lezzetini Avrupa’ya taşımak için verdikleri mücadeleyi anlattı. Şuanda 28 şehirde toplam 160 şubelerinin bulunduğunu söyleyen Sivrikaya, şube açmaktan daha çok hizmet veren şubelere zamanında ve hızlı ürünlerin sevkiyatının önemli olduğuna dikkat çekerek, üretim ve dağıtım yatırımlarının da devam ettiğini belirtti. Şubelerinde başlattıkları ‘Her ayın15’inde yüzde 50 bedava’ kampanyasının normalde Aralık ayı sonunda bittiğini de ifade eden Sivrikaya, gelen yoğun talep üzerine kampanyanın 2011 yılı sonuna kadar uzatıldığını söyledi. Komagene olarak yeni çeşitler hazırladıklarını da söyleyen Kamil Kaya Sivrikaya, “Antep yöresine ait Nohut Dürümü, Hatay Künefesi ve Komagene ekmek arası soğuk sandviç bizim menümüze eklenen yeni lezzetlerdir. Bunları da en kısa süre içinde şubelerimizde göreceksiniz” dedi.
Komagene olarak Konya’dan memnun olduklarının da altını çizen Sivrikaya,
Konya gelişime açık önemli bir şehrimiz. Bunun için Konya’ya ayrı bir önem veriyoruz. Ancak buna rağmen ulaşamadığımız bölgeler var. Bunun için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Zaten 2011 yılı hedeflerimizden birisi de Konya’daki şube sayılarımızı arttırmak ve ulaşamadığımız bölgelere ulaşmaktır. Biz ortalama hesaplarımızı yaparken 100 bin kişiyi bir bir şube olarak değerlendiriyoruz. Durum böyle olunca 1 milyon nüfuslu Konya’ya 10 şubenin hizmet vermesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu nedenle de 2011 yılı Konya hedefimiz şube sayımızı 10’a çıkartmaktır. Konyalı vatandaşlarımız kendi bölgelerinde Komagene markasının lezzetini kalitesini ve farklılığını yaşayacak” diyerek Konya’nın etsiz çiğköfteyi sevdiğini hatırlattı.
Komagene Çiğköfte Kılıçarslan şube işletmecisi Kadir Altınok ise, “Her ayın 15’inde yüzde 50 indirim yapıyoruz. Bu kampanya gerçekten büyük bir talep gördü ve bunun sonucunda kampanya yılsonuna kadar uzatıldı. Ancak Komagene olarak bizim Çiğköfteden başka yemek çeşitlerimiz de var. Yemek olarak içli köfte, salata, dolma, tatlı ve çorbayı müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz” diyerek Konyalı çiğköfte severlerin kampanyadan yararlanmalarını istedi. 
Editör: TE Bilişim