Çalışan Gazeteciler ve Mesleki Sorunları konulu panele katılmak üzere Konya’ya gelen Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Murat Karakaya, Cemiyet Başkanı Sefa Özdemir ile bir süre görüşerek yerel gazete ve gazetecilerin sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürü Murat Karakaya, gazeteciler daha işi şartlarda görevlerini sürdürebilmeleri için çalışmaların artarak devam ettiğini söyledi.
 10 Ocak 2011 Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla KGC Başkanı Sefa Özdemir’i Sivil Toplum Kuruluşları adına Latif Selvi ve beraberindeki heyette ziyaret ederek, gün nedeniyle gazetecilerin bayramını kutladı. Ziyarette Sivil Toplum Kuruluşları adına bir açıklama yapan Latif Selvi, Gazetecilerin her koşulda görev yaptıklarını hatırlatarak, ‘Tüm basın ve medya mensuplarının daha güvenli ve özgür şekilde görev yapmalarını diliyoruz” diye konuştu.
Ziyaretlerinin ardından Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Murat Karakaya KGC Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ile Sivil Toplum Kuruluşları heyeti birlikte fotoğraf çektirdi. 
Editör: TE Bilişim