banner5

Enkazdan çıkarılan değerli eşyalar polis gözetiminde muhafaza ediliyor

Malatya'da, depremde yıkılan binaların enkazından çıkarılan kasa ve değerli eşyalar polis gözetiminde 7/24 korunuyor.

15 Mart 2023 Çarşamba 11:47
Enkazdan çıkarılan değerli eşyalar polis gözetiminde muhafaza ediliyor
Malatya

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin ardından yıkılan binaların enkazı kaldırılırken bulunan çok sayıda çelik kasa, para, altın, değerli eşyayla tapu, çek ve senet gibi önemli evraklar, ekiplerce tutanakla kayıtlara geçiriliyor.

Kent merkezi ve ilçelerde oluşturulan eşya teslim merkezlerinde değerli eşyalar tutanakla kabul ediliyor. 24 saat güvenlik kameralarınca izlenen merkezde polisler de nöbet tutuyor.

Şu ana kadar 90 çelik kasa bulundu

Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde enkazdan çıkarılan 800 parça değerli eşya, 50 silah, 90 kasa polis ekiplerince muhafaza ediliyor. Polisler, kendilerine ulaştırılan malzemelerin yanı sıra daha fazla kişinin eşyasını bulabilmek için yıkıntılardaki incelemelerini sürdürüyor.

Enkaz kaldırma çalışmalarında özel eşyaların korunması için işlemler titizlikle yürütülüyor.

Merkezde çelik kasa, altın, değerli kağıt, pasaport, silah ve cep telefonu gibi eşyalar depremzedelerin beyanında şüpheye yer olmayacak şekilde Cumhuriyet Savcılığı gözetiminde sahiplerine teslim ediliyor.

Anahtar Kelimeler:
MalatyaDepremPolis
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner64

banner50