Konya Şehir Hastahanesinde meydana gelen silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ekrem Karakaya için Sağlık bakanı Koca, Konya büyükşehir belediye başkanı Altay, Karatay belediye başkanı Kılca, Meram belediye başkanı Kavuş taziye mesajı yayınladı.

Sağlık bakanı Fahrettin Koca mesajında “Konya Yunak İlçe Devlet Hastanesinden bir güvenlik görevlisi, Konya Şehir Hastanemizde bir hekim arkadaşımıza silahıyla ateş ederek onu hayattan kopardı. Olayda kendisi de öldü. Adli makamlar dehşet saçan canilik konusunda araştırmalarını sürdürüyor. Milletimizin başı sağ olsun.” ifadelerini kullandı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da, ”Konya Şehir Hastanesinde silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden doktor Ekrem Karakaya’ya Allah'tan rahmet diliyorum. Şehrimizin, yakınlarının ve sağlık camiamızın başı sağ olsun" dedi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise, “Bugün Konya Şehir Hastanesi’nde yaşanan menfur saldırıda kaybettiğimiz doktorumuz Ekrem Karakaya’ya Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. Toplum için çalışan kıymetli bir doktorumuza karşı yapılan bu saldırıyı, bu caniliği lanetliyorum.” açıklamasında bulundu.Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ise “Konya Şehir Hastanesi'nde meydana gelen silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ekrem Karakaya hocamıza Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Şehrimizin ve sağlık camiamızın başı sağ olsun.” dedi.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pakyatırmacı ise "Konya Şehir Hastanesi'nde görev yapan Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ekrem Karakaya hocamıza Allah'tan rahmet, ailesine ve sağlık camiasına başsağlığı diliyorum.
Hekimimize yapılan canice saldırıyı lanetliyorum." dedi.

Editör: TE Bilişim