Saadet Partisi Selçuklu İlçe Teşkilatı Kule Site Sini Restoranda basın toplantısı gerçekleştirdi. Basın toplantısı açılışında konuşan Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Ali Mücevher, 2010 yılının bir nevi zamlar yılı olduğunu söyledi. Son 5 yılda akaryakıta yüzde 50 vergi zammı yapıldığını aktaran Ali Mücevher, “Benzin 4 TL, LPG 2.30 TL ve tüp gazda ise 12 kilogram tüp 60 TL’ye dayandı. 60 TL’ye satılan 12 kilogramlık tüp gazın yüzde 80’i vergi oluşturuyor. Tüpün gerçek değeri 18 TL olmasına rağmen vergi yüzünden 60 TL’ye alıyoruz. Tüpten doğalgaza göre yüzde 40.8 daha fazla vergi alınıyor. Bu durum vicdansızlıktır. Ülkenin fakir vatandaşları tüp gaz kullanıyor. Bu durum halkımızı ezmektir ve dikkate almamaktır. Tüpteki vergi oranı azaltılmalıdır. En azından doğalgazdaki vergi oranına indirilmesi gerekir. Maliye Bakanı akaryakıta 1 kuruş dahi zam yapmadık diyor. 1 Nisan şakası gibi. Doğru akaryakıta zam yapılmıyor ama vergi oranı artırılıyor. Bu da zam değil midir? Zam yapmadık diyerek çocuk mu kandırıyorlar. Halk bunların hepsini biliyor. İktidardaki yöneticiler vatandaşları kandırmaya çalışmayın” diye konuştu.
AHLAK VE MANEVİYATA ÖNEM VERİLMELİDİR
2011 yılı ile birlikte yeni dönemde ahlak ve maneviyata önem verilmesi gerektiğini vurgulayan Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Mücevher, “Ülke gittikçe yozlaşmaya başlamıştır. Alkol ve uyuşturucu bağımlılığı artmış ve ilköğretim seviyesine kadar inmiştir. Araştırmalara göre ortaöğretim ve üniversite öğrencilerinin yüzde 50’si alkol kullanıyor. İlköğretim öğrencilerinin ise yüzde 15’i alkol tüketiyor. Uyuşturucu kullanım yaşı 12’ye düşmüş. Bir ülkede zina suç olmaktan çıkarsa, domuz eti kasaplık et olursa ve içkili mekanlar okullarımıza, camilerimize 250 metre yakınlıktan 50 metre yakınlığa düşürülürse bu olumsuz durumlar yaşanmaya başlar. Okullarımıza Efes Pilsen ilköğretim okulu, Milli Piyango lisesi gibi isimler verilirse gençlerimiz bunlara özendirilir. Ahlak ve maneviyata gerekli önem verilmediği için aile bağlarımız bozulmaktadır. Bu ülkemiz ve gençlerimizin geleceği adına büyük bir tehlikedir. Hükümetin bir an önce önlem alması gerekir” dedi.
‘KURTULUŞ MİLLİ GÖRÜŞTE’DİR’
Milli Görüş’ü iktidardan uzaklaştırmaya alet olanlar 28 Şubat’ın korkunç bir hata olduğunu görüşlerini de anımsatan Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Ali Mücevher, sözlerini şöyle tamamladı: “28 Şubat süreciyle Erbakan Hoca’yı iktidardan indirenler şimdi yapılanın korkunç bir hata diyerek kendilerini soyutlayamazlar. Ülkemize maddi ve manevi çok şey kaybettirmişlerdir. Biz yine de ayaktayız. Ülkemizin faydası için çalışmalarımıza devam ediyoruz. 2011 seçimleri bir milat olacaktır. Biz 60 tane siyasi partiden biri değiliz, dışa bağımlı bir parti hiç değiliz. Yaptığımız hizmetleri halkımız çok iyi bilmektedir. İşçi, memur, çiftçi hala Erbakan Hoca’nın verdiği zamlarla ayakta durabilmektedirler. Ülke borcu AKP iktidarıyla birlikte 80 milyar dolardan 580 milyar dolara çıkmıştır. Ülkenin gelirleri faize gidiyor. Milli Görüş halka verir, diğer partiler ise faize. Ülkenin kurtuluşa varması için Milli
Görüş’ün partisi Saadet Partisi kesinlik iktidara gelmesi gerekir.”
Ali Arslan
Editör: TE Bilişim