Çocuk dostu camide mukabele geleneği anne ve çocuklarıyla yaşatılıyor Çocuk dostu camide mukabele geleneği anne ve çocuklarıyla yaşatılıyor

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Belediye Meclis Üyeleri, STK Başkanları ve basın mensuplarının da katıldığı gezide, hayata geçirilen ve Seydişehir’in çehresini değiştiren projeler hakkında bilgi verdi. Başkan Mehmet Tutal, ilçeye kazandırılan projeler ile ilgili Belediye Meclis Üyelerine, STK Başkanlarına ve Basın Mensuplarına düzenlenen gezi ile bilgiler aktardı.

Birçok projeyi kapsayan gezi programında, Belediye Meclis Üyeleri, STK Başkanları ve basın mensupları Seydişehir’de hayata geçirilen yatırımlarla ilgili ayrıntıları Başkan Mehmet Tutal'dan dinledi.  Tamamlanan ve devam eden projeler hakkında gelinen son noktada misafirlere bilgiler veren Başkan Tutal, Muhabbethane Emekliler Lokali, Enderun Gençlik Merkezi, Kuğulu Tabiat Parkı Gölet Projesi, Ekmek Fırını ve Butik Çarşı Dükkanları, Millet Bahçesi, Üreten Kadınlar Atölyesi ile Adile Baysal Kültür ve Sanat Evi Seydişehir Kent Müzesini gezdirdi. Yıllardır Seydişehir'in hayal ettiği bu projeleri hizmete kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Başkan Tutal, "Taahhüt ettiğimiz ve sözünü verdiğimiz hizmetlerin tümünü şükürler olsun ki yerine getirdik. Kuğulu Tabiat Parkında prestij projemizin çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Gölet çalışmaları ise tamamlandı, bungalov evler projesinin de geçtiğimiz günlerde ilgili Bakanlığımızdan onayını aldık. İnşallah Kuğulu Tabiat Parkı Projemizi tamamladığımız zaman Seydişehir’in çehresi daha çok değişecek. Seydişehir'in çehresini değiştiren ve büyük bir kent görünümü verecek olan bu önemli yatırımlarda olduğu gibi Seydişehir’imizi daha ileriye taşıyacak hizmetleri yerine getirmeye devam edeceğiz. Bugün yerinde gördüğümüz hizmetler, ilçemizin birçok sorununu gidermiş, birçoğu da istihdam ve üretim sağlamıştır.  Bu vesileyle projelerimizin hayata geçirilmesinde emeği geçen, bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Gezi programıyla proje ve yatırımlar hakkında detaylı bilgileri paylaşan Başkan Tutal, gezinin son durağı Adile Baysal Kültür ve Sanat Evi Seydişehir Kent Müzesinde Belediye hizmetleri ile ilgili misafirlerle fikir alışverişinde bulundu. Tanıtım gezisine katılanlar Seydişehir’e katma değer kazandıran ve güzel hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür ettiler.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim