Sözde sanatçı Sezen Aksu, son şarkısıyla değerlerimize büyük hakaret etti. "Şahane Bir Şey Yaşamak" adlı son klibinde, Cenab-ı Allah tarafından yaratılmış ilk insan, ilk Peygamber Hz. Adem (a.s) ile Hz. Havva annemize hakaret eden Sezen Aksu, büyük tepki topladı.

Sözde sanatçı Sezen Aksu, 2022 yılı Ocak ayında çekimlerini tamamlayıp yayınladığı "Şahane Bir Şey Yaşamak" adlı klibinde, ilk Peygamber Hz. Adem (a.s) ile Hz. Havva annemize hakaret etti. Sezen Aksu’nun "Binmişiz bir alamete gidiyoruz kıyamete" sözleriyle başlayan şarkısının devamında, “Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e” demesi, büyük tepkiye neden oldu. Özellikle sosyal medya üzerinden Aksu’ya duyarlı vatandaşlar tepki gösterirken, Aksu çirkin hakaretinden dolayı bir açıklamada da bulunmadı.

FETÖ İLE ALAKASI NE?

Takvim'de yer alan habere göre, Sezen Aksu'nun insanlığın atası Hz. Adem (a.s) ile Hz. Havva'ya hakaret eden şarkı sözlerinin ardından geçmişi ve babası Sami Yıldırım'ın FETÖ ile olan girift ilişkiler ağı merak konusu oldu.

FETÖ’DEN ÖVGÜLER

Sezen Aksu, Yamanlar Koleji'ni kurarak Fetullahçı teröristlerin 'Yaman dedesi' olarak bilinen Sami Yıldırım'ın kızı. Taktığı masonik şapkayla dikkat çeken Yıldırım'a ABD'de korunan Fetullah Gülen, "hocaların hocası" ifadelerini kullanmıştı.

Sami Yıldırım, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in misafirlerine okulların sunumunu yapan isimlerden biri olarak biliniyor. Hatta ve hatta "Minik Serçe" lakaplı Sezen Aksu'nun babası, Gülen'in ona karşı derin hislerinin ifadesini şöyle anlatmıştı:

'(Gülen) Kürsüden beni gördü. İltifat etti. 'Hocam da buradaymış' dedi. 'Hocaların hocası' diye beni oradakilere lanse etti. Büyük bir alkış koptu. Sonra dışarı çıktım. Bahçede etrafıma toplanan gençler elimi öpmeye başladı. Hocaefendi'nin iltifat ettiği birine gösterilen saygıydı bu.'

FETÖ ELEBAŞI GÜLEN'DEN SEZEN AKSU'YA MESAJ

15 Temmuz hain darbesinden 4 buçuk ay önce Sezen Aksu'nun annesi öldüğünde, Pensilvanya'daki iblis Gülen, ABD'den bir taziye mesajı yayımlamıştı.

Elebaşı Gülen, Aksu'nun babası Sami Yıldırım için "aziz dost", Sezen Aksu için "güzide sanatçımız" ifadelerini kullanmıştı.

Gazeteci Zafer Şahin, Sezen Aksu'nun babası Sami Yıldırım'ın ölümünün ardından kaleme aldığı yazıda FETÖ ile Yıldırım'ın (Yaman Dede) arasındaki ilişkiye dikkat çekti.

FETÖ’YE MAKAM ODASI

Fetullahçı teröristlerin 'Yaman dedesi' olarak bilinen Sami Yıldırım'ın kurucusu olduğu Yamanlar Koleji'nin 5. katında teröristbaşı Fetullah Gülen'e tahsis edilmiş bir makam odası olduğunu belirten Şahin, yine elebaşına ait tespih, hırka ve özel eşyaların camekanlar içinde sergilendiğini ifade etti.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim