Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan bilgiye göre, Bodrum Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi olarak Teftiş Kurulu Müdürlüğünde görevlendirilmek üzere “Bodrum Belediye Başkanlığı Teftiş Kurulu Yönetmeliği” hükümlerine göre Genel İdare Hizmetleri Sınıfında boş bulunan Müfettiş Yardımcısı kadrosuna 9. dereceden 5 adet Müfettiş Yardımcısı alınacak.

Kadroya başvurabilmek için en az 4 yıllık lisans eğitimi veren hukuk, işletme, iktisat, siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler fakültelerinden veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurtiçi ve yurtdışındaki öğretim kurumlarından mezun olmak, ÖSYM tarafından 2020 ve 2021 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) A Grubu KPSS P48 puan türünden asgari 80 ve daha üzeri puan almış şartı aranmaktadır.

Başvuru tarihleri ve diğer şartları öğrenmek için tıklayınız  

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın: "CHP, İYİ Parti ve HDP'nin aldığı belediyelerde memur kıyımı yapılıyor" Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın: "CHP, İYİ Parti ve HDP'nin aldığı belediyelerde memur kıyımı yapılıyor"

Editör: TE Bilişim