7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze'de terör devleti İsrail tarafından katledilen Gazzeli sayısı 72 bin 32'ye yükseldi.
Yıllardır İsrail'in soykırımı altında ezilen mazlum Gazze halkı için Konya'da 13 Şubat Cuma günü Selçuklu Müftülüğü Konferans Salonunda Hayat Vakfı Konya tarafından seminer düzenlenecek.
“Gazze’nin Geleceğinde Türkiye’nin Rolü” başlıklı seminer programında alanında uzman isim olan Dr. Mehmet Güllüoğlu Türkiye’nin uluslararası insani yardım vizyonu, Gazze sahasındaki güncel gelişmeler ve bölgedeki insani çalışmaları hakkında konuşacak.
13 Şubat Cuma günü düzenlenecek olan seminer için katılımcılara çeşitli ikramlarda düzenlenecek. Ayrıca programa katılmak isteyen vatandaşlar için Selçuklu ve Meram bölgelerinden servis imkânı sağlanacak. Hayat Vakfı Konya tarafından düzenlenecek olan programa tüm vatandaşlar davet edildi.
DR. MEHMET GÜLLÜOĞLU KİMDİR?
1982 yılında Konya'da dünyaya geldi. Tıp Doktoru, Halk Sağlığı Uzmanı Güllüoğlu Marmara Üniversitesi mezunu olup afet yönetimi ve insani yardım alanlarında çalıştı. Aynı zamanda Güllüoğlu Türkiye'nin Tanzanya Büyükelçiliğini yaptı.
Sağlık, insani yardım ve afet yönetimi alanlarında uzun yıllar görev yapmış; ulusal ve uluslararası birçok insani yardım operasyonunda aktif rol almıştır. Türk Kızılayı, AFAD ve çeşitli uluslararası görevlerde üst düzey yöneticilik yapan Güllüoğlu, halen Filistin insani yardım faaliyetlerinin koordinasyonunda görev almaktadır.





