Piknik yapan kadınların döner bıçaklı kavgası Piknik yapan kadınların döner bıçaklı kavgası

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, aranan şahısların yakalanmasına yönelik bir operasyon gerçekleştirdi.

Yapılan incelemelerde, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan 9 yıl 4 ay 15 gün hapis cezası kesinleşmiş olan S.M.'nin ailesinin evinde saklandığı tespit edildi.

GARDIROP ARKASINDAN KAÇTIĞI ÇATIDA YAKALANDI

Polis ekipleri, belirlenen adrese baskın düzenlediğinde, şüpheli S.M. gardırop arkasında gizlenmiş özel bir kapıdan yan daireye geçti. Ekiplerin dikkatli çalışması sonucu, gizli kapı ile kapanan bölme ve yan dairedeki kilitleme sistemi keşfedildi.

Şüphelinin yan dairede olabileceği anlaşılınca, detaylı arama yapıldı ve S.M., balkondan kaçmaya çalışırken yan dairenin çatısında yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli, işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

I M G 3875
 

Kaynak: İha