Anadolu Kartalı İttifak Holding Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında 27 Aralık Pazartesi günü sahasında Beşiktaş ile 20:00’da sahasında karşılaşacak.  Anadolu Kartalı Konyaspor, bu yıl İlhan Palut yönetiminde ortaya koyduğu futbol ile rakiplerini korkutuyor. Konyaspor’un başarısının böyle olmasının arkasında göreve geldiği günden bu yana Konyaspor için Yönetim Kurulu Üyeleri ile gece gündüz demeden Konyaspor için çalışan Başkan Fatih Özgökçen olmak üzere kulübün her kademesinde görevlilerin, teknik heyetin, futbolcularının ortaya yansıttıkları emekler var. Bu yıl gösterdiği başarısına rağmen Konyaspor tribünlerini ne yazık ki istenilen seviyede dolmadı. Takımın bu başarısına karşı tribünlerin boş olması oldukça üzücü.  İttifak Holding Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen Hatayspor galibiyetinin ardından sosyal medya hesaplarından şu açıklamayı yaptı, “Lig yarışı devam ediyor, sadece 3 puan ve bir maç kazandık. Son haftaya, son düdüğe kadar bu güzel mücadeleyi hep birlikte sürdüreceğiz. Tebrikler takım, yine ışıl ışılsınız ;) Yüreğinde Konyaspor sevdası taşıyan tüm taraftarlarımızı Beşiktaş mücadelesinde evlerine bekliyorum.” 

Oynadığı oyunla taraflı tarafsız spor kamuoyunun beğenisini kazanan Konyaspor’a oyunculara, İlhan hocaya ve ekibine gerek Beşiktaş maçından önce gerek maçtan sonra skor ne olursa olsun tribüne davet ederek ayakta alkışlamalıyız. Sezon başında ‘Konyaspor sezonun ilk yarısını ikinci sırada tamamlayacak’ deseler herkes kabul ederdi. 100.yılının içerisinde yer alan Anadolu Kartalı, tarihinin en başarılı sezonunun geçirirken, söz artık taraftarda. Desteğe ihtiyaç var.

Pazartesi günü Medaş Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nu Konyaspor taraftarına yakışır bir şekilde doldurmalıyız. Devre arası öncesinde oynayacağımız bu maçta alınacak puanın oldukça önemli olduğu kanaatindeyim. Yine özellikle stadyuma gelen taraftarımız kıyafet tercihlerini de yeşil Beyaz’dan yana kullanmalarını da görsellik anlamında önemli olduğu kanaatindeyim. Lisanslı ürün kullan. Takımına destek ol. Haydi büyük Konyaspor taraftarı Pazartesi günü evimizde buluşalım….