Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu imtina ile her salı hemşehrileriyle kucaklaşmaya devam ediyor. Hemşehrilerinin istek, talep ve önerilerini dinleyen Başkan Oprukçu gerekli notları alıyor ve gerekli birimlere talimatlarını veriyor.

‘KAPIMIZ DA YÜREĞİMİZ DE HEMŞEHRİLERİMİZE HEP AÇIK’

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu imtina ile her salı hemşehrileriyle kucaklaşmaya devam ediyor. Belediyenin kapısının vatandaşa sürekli açık olduğunu vurgulayan Başkan Oprukçu, "Vatandaşımızın her zaman yanındayız seçim bitti diye vatandaşa sırtımızı dönmüyoruz. Dertlerini, istek ve şikayetlerini bizzat dinliyor ve çözme noktasında çaba sarf ediyoruz. Seçimde bizlere desteklerini esirgemeyen hemşehrilerimizi kati surette pişman etmek gibi bir ayıbın sahibi olmayacağız” dedi.

‘HEMŞEHRİLERİMİZİN GÖNLÜ RAHAT, BAŞI DİK OLSUN’

Başkan Oprukçu sözlerini şu ifadelerle noktaladı, “Tüm engellemelere rağmen bize teveccüh gösteren hemşehrilerimizin emrinde olmaya, şehrimize layıkıyla hizmet etmeye devam edeceğiz. Huzur şehri Ereğli’yi inşa etmek gayesiyle çıktığımız bu yolda engelleri aşacak ve hiçbir zaman yılmayacağız. Hemşehrilerimizin gönlü rahat, başı dik olsun.”

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim