Konya İhracatçılar Birliği Derneği Kurucu Genel Başkanı Mustafa Toptaş, 14-18 Mart tarihleri arasında Konya’da düzenlenecek olan, Konya Tarım Fuarı’na 500 binin üzerinde ziyaretçi beklediklerini söyledi. Konya İhracatçılar Birliği Derneği Kurucu Genel Başkanı Mustafa Toptaş, 14-18 Mart tarihleri arasında Konya’da düzenlenecek olan Konya Tarım Fuarı hakkında açıklamada bulundu.

“BİRÇOK FİRMA KONYA’YA AKIN EDECEK”

Toptaş, “Konya İhracatçılar Birliği Derneği’nin üyelerinin de katıldığı, her yıl düzenlenen Türkiye’nin en büyüğü, dünyanın da en büyük ilk 5 fuardan biri olan 500‘ün üzerinde ulusal ve uluslararası katılımcı firmasıyla dünya tarım sektörünün merakla beklediği Konya Tarım Fuarı bu sene 14-18 Mart 2023 tarihinde müşterilerini ve ziyaretçilerini bekliyor. Birçok ülkeden yatırımcılar ve firma sahipleri Konya’ya akın etti. Konya merkez ve ilçedelerdeki otelleri doldurdu. Konya İhracatçılar Birliği Derneği olarak yoğun bir çalışma ile birçok ülke temsilcilerini, büyükelçi ve ataşelerini iş adamlarını Konya tarım fuarına davet ettik. 2022 pandemi döneminde 250 bin ziyaretçi katılımı olan tarım fuarına bu sene 500 bin civarında ziyaretçi bekliyoruz” dedi.

“ESNAFA ÖNEMLİ KATKI SAĞLAYACAK”

Toptaş, Belediyeleri, odaları ve sivil toplum STK’ları tarım fuarı sürecinde, ziyaretçileri ve katılımcıların, Mevlana ve Sille gibi tarihi ve manevi yerleri ziyaret etmeleri konusunda desteklerini istedi. Toptaş, “Bu sayede ziyaretçilerin ve katılımcıların çarşı esnafına, yiyecek ve hediyelik eşya sektörüne önemli ölçüde katkısı olacaktır” ifadelerini kullandı. Toptaş, hayırlı bereketli bir fuar olması temennisiyle sözlerine son verdi.

Enerji ithalatı faturası şubatta azaldı Enerji ithalatı faturası şubatta azaldı

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim