Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen ve 7 Mayıs’ta yola çıkarak Türkiye’nin toplam 32 ilinde etkinlik gösterecek ve 26 Haziran tarihinde tamamlanacak olan ‘Peugeot Fırsatlar Konvoyu 2’ etkinliğinin Konya ayağı dün Kule Site Alışveriş Merkezi otoparkında yapıldı. Sınırlı sayıda Peugeot modelinin 8.000 TL’ye varan indirimler ile sunulduğu programda davetliler, alanda bulunan son model araçların test sürüşünü yaptı ve test sürüşlerine katılanlar arasında yapılacak çekiliş ile 1 kişinin Peugeot 308 CC kazanma şansına da sahip oldular. Ayrıca ücretsiz check-up imkanı ile aksesuarlarda yüzde 10 indirimi sunularak aksesuar montajı ücretsiz olarak yapılması gibi avantajlar elde edildi. Peugeot’un son modellerinin sergilendiği program, simülatörler animasyonlar ve sürprizler ile tam bir festival havasında geçti.
Gerçekleşen etkinliğe Uyararslan Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Adnan Uyararslan, Peugeot Satış Bölge Müdürü Kemal Akgüneş, Peugeot Satış Sonrası Yedek Parça Bölge Müdürü Levent Ziyal ve Filo Müdürü Elif Dikici ile davetliler ve vatandaşlar katıldı.
Organizasyon dahilinde test imkanı sunulan Peugeot 107, 206 Sedan, 206+, 207, 207 SW, 308,  3008, 5008, 407, 407 GT, 4007, Bipper, Partner Origin, Partner Tepee ve Boxer modelleri ile her kesime hitap eden geniş ürün gamı katılımcılardan tam not aldı.
Türkiye’nin bir ucundan diğer ucuna yaklaşık 2 ay sürecek bu aktivite 07 Mayıs Cuma günü Mersin’de start aldı ve 26 Haziran Cumartesi günü Çorlu’da sona erecek. 2 TIR eşliğinde yola çıkan konvoya 20 kişiden fazla bir ekip eşlik ediyor. Markanın ‘Motion & Emotion’ sloganını benimseyen bu organizasyon ile Peugeot, etkinlik, işlevsellik ile heyecanı benzersiz bir şekilde bir araya getiriyor. Peugeot, markanın heyecanını Türkiye’nin dört bir yanına götürüyor ve ulaşım imkanlarını herkesle paylaşma imkanı buluyor.
07 Mayıs’ta başlayan ve 26 Haziran’da tamamlanacak olan “Peugeot Fırsatlar Konvoyu 2” ile Peugeot, binek ve hafif ticari araç ürün gamında bulunan 15 farklı model test edilirken ve yepyeni Peugeot modelleri ile tanışma imkanı sunuluyor. Bu aktivite ile Peugeot, tüketicilere ulaşmanın farklı yollarını geliştiriyor. 
Organizasyon sırasında çeşitli animasyonlar, dance dance revolution ve simülatör yarışları düzenlenirken aktivite sırasında çocuklar da unutulmadı, oluşturulan Mini Club kapsamında yüz boyama ve balon animasyonu yapılırken, Mini Disco ile çocuklar farklı eğlenceler yaşadı.
Sınırlı sayıda Peugeot modelinin, 8.000 TL’ye varan indirimler ile satılacağı etkinlik 24 Haziran Perşembe günü Antalya, 26 Haziran Cumartesi günü ise Çorlu’da yapılacak programla tamamlanmış olacak.

Ali Arslan
Editör: TE Bilişim