MÜSİAD Konya Şubesi’nde Konya ve Ankara üyelerinin katıldığı İş Geliştirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda Şube üyeleri, oluşturulan sektörel masalarda iş görüşmeleri gerçekleştirdi.

Programın açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Konya Şube Başkanı Hilmi Kağnıcı, “MÜSİAD, kurulduğu 1990 yılından bugüne ilkeleri ve duruşuyla büyümesini sürdüren, şu an itibariyle ülke genelinde 89 şubesi, yurt dışında 95 ülkede 225 irtibat noktası, toplamda 11 bini aşkın üyesi, yaklaşık 60 bin şirketten oluşan ekonomik büyüklüğü ile dünyanın en yaygın sivil toplum kuruluşudur. Sahip olduğumuz bu büyük ağı, üyelerimiz açısından iş fırsatlarına dönüştürmek için çalışmalar yürütüyoruz. MÜSİAD şubeleri ve üyeleri ile üyelerimiz arasındaki ticaret hacmini artırmak için çalışmalara devam edeceğiz. Ne kadar çok bir araya gelebilirsek, birlik ve beraberliğimizi artırmış olacağız.  Şubelerimizin arasındaki ikili ilişkilerimizi en üst seviyeye çıkaracağız ve karşılıklı ticaretimizi de artıracağız” dedi.

MÜSİAD Ankara Şube Başkanı Hasan Fehmi Yılmaz da “Bu çalışmalarımız ülkemize bir örnektir. Ankara’da özellikle savunma sanayisinde ve diğer sektörlerde de organizasyonlar yapıyoruz. Bu tür programları önemsiyoruz ve çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Programa telekonferans ile bağlanan MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı ise İş Geliştirme Toplantısı ve B2B Görüşmelerinin hayırlara vesile olmasını diledi. Ekonomi ile ilgili gelişmeleri de değerlendiren Genel Başkan Asmalı, “Yaşanan süreci kısa bir süre içerisinde aşacağız. Türkiye, darbelere ve krizlere dayanıklı bir ülkedir. Hiç moral bozmayalım ve çalışmalarımızı artıralım. MÜSİAD olarak bizler, ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından iş geliştirme toplantısı ve B2B Görüşmelerine geçildi. MÜSİAD Konya ve MÜSİAD Ankara üyeleri, sektörel masalarda ikili iş görüşmelerini gerçekleştirdi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim