Konya’da  güler yüzlü personeli ile hizmet vermeye devam Konya’nın önemli otomotiv firmalarından KİA Motorcu Otomotiv Cumartesi ve Pazar günü KentPlaza ‘da Konyalılar ile buluştu.  KİA Motorcu Otomotiv yetkileri tarafından araçlar hakkında ziyaretçilere bilgi verildi.  KİA Motorcu Otomotiv Satış Danışmanı Hasan Öner, gerçekleştirdikleri etkinlik hakkında şu bilgileri verdi, “ Motorcu Otomotiv uzun yıllar boyunca başarılı bir şekilde  3500m2'lik kapalı alanıyla satış, servis, yedek parça, kaporta-boya, sigorta, aksesuar ve ikinci el oto satış hizmetlerini vermektedir.

Hizmet verdiğimiz otomobil sektörünün rekabet dolu bir pazar olduğunun bilinciyle; faaliyet alanlarımız dahilinde hizmet verdiğimiz tüm iş kollarında, müşteri ihtiyacına yönelik olan tüm ürün ve hizmetleri, koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle sürdürmekteyiz. Motorcu Otomotiv ailesi olarak , güler yüzlü personelimiz  ile hizmet vermeye devam etmekteyiz. Kia Motorcu Otomotiv olarak 15-16 Eylül tarihleri arasında Kent Plaza Avm de araçlarımızı sergiledik. Özellikle yeni Sportage ile birlikte diğer modellerimizde yoğun ilgi vardı. Konyalılara bizleri bu güzel organizasyonda yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

TÜİK açıkladı! Aylık ortalama işgücü maliyeti 11 bin 602 TL oldu TÜİK açıkladı! Aylık ortalama işgücü maliyeti 11 bin 602 TL oldu

Editör: TE Bilişim