Avatar Mühendislik Kurucuları Muhammed Cihad Güzel ve Seyit Arık DAIKIN bayiliğini açtı. Açılış törenine Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ve İl Başkan Yarımcıları, Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam ve il başkan yardımcıları, Cansuyu Konya Temsilcisi İsmail Tozan, Memur- Sen Konya Temsilcisi Nazif Karlıer, DAIKIN İç Anadolu Bölge Distribütörü Zekeriya Başaran ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşma gerçekleştiren Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, “Ülke olarak ekonomik anlamda zor zamanlardan geçiyoruz. Bu süreçte kentimize yeni bir istihdam kazandıran genç kardeşlerimi tebrik ediyorum. Ülkemiz memleketimiz için çalışmaya üretmeye devam etmeliyiz kardeşlerimi tebrik ediyor rabbimden hayırlı kazançlar nasip etsin inşallah” sözlerini kullandı.

Avatar Mühendislik kurucu ortaklarından olan Muhammed Cihad Güzel, “Bugün burada gerçekleştirdiğimiz açılışla yeni bir iş kolunu Avatar Mühendislik olarak bünyemize dahil etmiş bulunuyoruz. Sektörün seçkin firmalarından olan Daikin ile birlikte bu alanda hep birlikte güzel işlere imza atacağız inşallah. Rabbim bu iş ortaklığında her iki tarafında utandırmasın ve helal kazanç dairesinde hepimize hayırlı, bereketli kazançlar nasip etsin. Açılışımız Konya’mıza ve sektörümüze hayırlı olsun. Katılımlarınızdan ötürü siz saygı değer dostlarımıza ve kıymetli başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum sağ olun var olun.” şeklinde konuştu. Avatar Mühendislik ortaklarından olan Seyit Arık ise “Genç ve dinamik bir ekibiz inşallah uzun vadede ülkemize çok daha fazla işler yapacağız rabbim yeni iş yerimizi hayırlara vesile kılsın” ifadelerini kullandı. Yapılan duanın ardından kesilen kurdele ile açılış gerçekleştirildi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim