Güneş enerjisi kurulu gücü 12 bin megavatı aştı Güneş enerjisi kurulu gücü 12 bin megavatı aştı

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Konya Şube Yönetimi, derneğin Şanlıurfa, Gaziantep ve Kilis Şubelerini ziyaret etti. Ziyaretlerde illerde bulunan önemli markaların üretim merkezleri de gezildi. Heyette ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı, başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri ve üyelerden oluşan 20 isim yer aldı.

SİNACI: ŞUBELER ARASI İŞ BİRLİĞİNİ ÖNEMSİYORUZ

Ziyaretlerde yapılan temaslar hakkında bilgiler veren ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı, verimli bir ziyaret maratonu gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Başkan Sinacı şunları söyledi: “Şube olarak hafta içerisinde 4 günlük verimli bir ziyaret programı gerçekleştirdik. ASKON’un Şanlıurfa, Kilis ve Gaziantep Şube başkanları ve yönetimleri ile bir araya geldik. Önemli fikir alışverişleri ve işbirliğinde bulunduk. Şube görüşmelerinin yanında illerimizde faaliyet gösteren ve ulusal, uluslararası markaların üretim üslerini de ziyaret ederek, yetkilileri ile bir araya geldik. Bölgede önemli yatırımlar var. İhracat potansiyeli zaten yüksek. Biz de Konya olarak bölgede illerimizdeki firmalar ile Konya firmaları arasında bir köprü kurma gayreti içerisinde olacağız. Ziyaretimizin temel amacı bu idi” dedi.

KONYA’YA İLGİ BÜYÜK

Konya’nın bölge tarafından takip edilen bir şehir olduğunun altını çizen Başkan Sinacı, “Konya’ya karşı büyük bir teveccüh var. Biz de buna binaen mevcutta devam eden projelerimize de diğer şubelerimizi entegre etme noktasında da çalışmalar yürüteceğiz. Özellikle Çumra OSB’ye yatırımcı çekme noktasında girişimlerimiz oldu” dedi. Başkan Sinacı, ziyaretlerde kendilerine gösterilen ilgiden dolayı, ASKON Kilis Şube Başkanı Mehmet Ali Eryılmaz'a ASKON Gaziantep Şube Başkanı Alper Tunga Çiftçi'ye ve ASKON Şanlıurfa Şube Başkanı Abdürrezzak Demir'e şube yönetim kurulu üyelerine ve firma sahiplerine teşekkür etti. Bölgedeki başkanlar ve firma sahipleri de ziyaretlerinden dolayı ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı ile beraberindeki heyete teşekkür ederek, Konya'ya iadeyi ziyaret yapacaklarını ifade ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim