ASKON Konya şube yönetiminden 15 isime, yeni dönemde Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’nda (DEİK) önemli görevler verildi. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen İş Konseyleri 2021 Yılı Seçimli Genel Kurulu’nda ASKON Konya Şubesi yönetiminden 12 isim iş konseyi yürütme kurulu üyeliğine, 3 isim de iş konseyi başkan yardımcılığa getirildi. Meksika, İrlanda, Portekiz, Slovenya, Arjantin gibi ülkeler başta olmak üzere toplamda 15 isim DEİK’te görev aldı.

Geçtiğimiz hafta DEİK Genel Kurulu’na katılan ve değerlendirmelerde bulunan ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı, önemli ülkelerde önemli görevler üstlenildiğini ifade etti.

ASKON KONYA DEİK’TE ETKİN AĞIRLIĞINI ARTIRIYOR

ASKON Konya Şubesi olarak DEİK’te etkin ağırlıklarının arttığını ifade eden Başkan Sinacı, “DEİK bizim de çok hassasiyet gösterdiğimiz bir konu. Geçtiğimiz hafta ki Genel Kurul’a yönetim kurulu üyelerimizle katılım sağladık. ASKON Konya şubemizden 12 isim iş konseyi yürütme kurulu üyeliğine, 3 isim de iş konseyi başkan yardımcılığa getirildi. Meksika, İrlanda, Portekiz, Slovenya, Arjantin gibi ülkeler başta olmak üzere toplamda 15 yönetim kurulu üyemiz DEİK’te görev aldı. Konya’mız ve ülkemizin dış ticaret hacmini artırmada ve ticari diplomasinin gelişmesinde, uluslararası arenada güçlü temsil ve iş dünyamızın güçlü temellerle büyümesi için yapılacak olan tüm faaliyetlere ASKON Konya Şubesi olarak desteklerimizi artırarak vermeye devam edeceğiz, yürekten ve hep birlikte çalışacağız. Emeği geçen tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Şehrimiz ve ülkemiz için önemli işleri yapma gayretinde olacağız” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim