Selçuk Üniversitesi ile Vergi Müfettişleri Derneği arasında iş birliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında gerekli şartları sağlayan dernek üyeleri ve ailelerine, Sosyal Bilimler Enstitüsünde tezsiz yüksek lisans yapma imkanı tanınacak. Tezsiz Yüksek Lisans ve Eğitim İş Birliği Protokolü’nün imzalarını Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy ile Vergi Müfettişleri Derneği Genel Başkanı Ahmet Halis Başli attı. Şartları uyan Vergi Müfettişleri Derneği üyeleri ve birinci derece yakınlarının Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde tezsiz yüksek lisans eğitimi almalarına imkan tanıyan ve maliye ile iktisat konularını içeren dersleri esas alan protokol 3 yıl geçerli olacak.

“EN ÖNEMLİ EĞİTİM KURUMLARINDAN BİRİYİZ”

Selçuk Üniversitesinin, bölgenin en önemli eğitim kurumlarından biri olduğunu vurgulayan Rektör Prof. Dr. Metin Aksoy, “Topluma hizmet etmek çok önemli. Toplumun eğitimle değişeceğini düşünüyoruz. Selçuk Üniversitesi olarak ortaya koyduğumuz çalışmalar, Vergi Müfettişleri Derneği ile birlikte daha da güçlenecek. Mezunlarımızın önemli yerlerde olmasından mutluluk ve gurur duyuyoruz. Ortaya koyacağımız çalışmalar, iş birlikleri, Üniversitemizin eğitim kapasitesini artıracak; aynı zamanda da genç nesillere daha farklı vizyon katacak. Protokolümüzün hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu. 

“7 BİN 500 VERGİ MÜFETTİŞİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Vergi Müfettişleri Derneği Genel Başkanı Ahmet Halis Başli ise “Protokolümüz, 7 bin 500 vergi müfettişimize hayırlı olsun. 50 yıllık bir dernek olan Vergi Müfettişleri Derneği olarak 30’a yakın kitap çıkarıyoruz. Bu tür protokoller hem Üniversitemize hem meslektaşımıza verilen değeri gösteriyor. Bundan dolayı Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy’a teşekkür ediyorum.” dedi.  Protokol imza törenine Vergi Müfettişleri Derneği Konya İl Temsilcisi Burhan Kamiloğlu,

Vergi Müfettişleri Derneği Akademi Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Mustafa Göktuğ Kaya, SÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Fehmi Karasioğlu ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Haldun Soydal da katıldı. Vergi Müfettişleri Derneği Akademi Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Mustafa Göktuğ Kaya, Rektör Prof. Dr. Metin Aksoy’a Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığının dergisini hediye etti.

AA

Editör: TE Bilişim