Konya Valiliğinin himayelerinde, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Konya Büyükşehir Belediyesi ortaklığıyla yürütülmekte olan “Bizim Okulumuz” (Okul Merkezli Gelişim Projesi) kapsamında yürütülecek olan “Küçük Hayallerden Büyük Fikirlere Proje Yarışması”, ilkokul ve ortaokul düzeyindeki tüm resmî okullarda başlıyor.

Milli Eğitim Bakanı Tekin öğrencilerle iftar yaptı Milli Eğitim Bakanı Tekin öğrencilerle iftar yaptı

Geniş bir coğrafyada yer alan Konya’nın her bir okulunda gerçekleştirilen çalışmalardan haberdar olmayı kolaylaştırmak ve okullarımızın çalışmalarını diğer okullarla paylaşabilmeleri düşüncesiyle hazırlanan “Küçük Hayallerden Büyük Fikirlere Proje Yarışması”, yeni çalışmaların kapısını da aralayacaktır.

Öğretmen, öğrenci ve yöneticiler tarafından yapılan eğitim çalışmalarının daha görünür hale gelmesi ve projelerin geniş kitlelere ulaşması noktasında da büyük önem taşıyan yarışma, eğitimde iyi örneklerin yaygınlaştırılmasına katkı sunacaktır.

İlkokul ve ortaokul kademesindeki okul takımları, gönüllülük esasına bağlı olarak uyguladıkları projeleriyle konya.meb.gov.tr/omgep web sistemindeki “Küçük Hayallerden Büyük Fikirlere Proje Yarışması” modülünden başvuru yaparak yarışmaya katılabilecekler.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim