Öğrencilerin SBS’de başarılarını artırmak ve sınav deneyimi kazanmalarını sağlamak için Konya genelinde Birkent Ses Dershaneleri tarafından düzenlenen seviye belirleme sınavlarına ilköğretim 4 ve 5. sınıflar düzeyinde 2 bin kişi, ilköğretim 5-6-7 ve 8. sınıflar düzeyinde ise 5 bin kişi olmak üzerine toplam 7 bin kişi katıldı.
1 Ocak’ta başlayan sınav maratonunu başarıyla tamamladıklarını açıklayan Birkent Ses Dershaneleri Kurucu Müdürü Fatma Arıkan, sınavlarda dereceye giren öğrencilere ödüllerin verileceğini söyledi.
Her yıl kitle başarı artışıyla gururlandıklarını belirten Fatma Arıkan, “Birkent Ses Dershaneleri olarak her yıl ulaştığımız kitle başarı artışlarımızla daima dinamik, gururlu ve heyecanlıyız. Ayrıca bursluluk sınavlarındaki Türkiye derecelerimizde işimizi ne kadar ciddiye aldığımızın bir göstergesidir” dedi.   Mart-Nisan ayları arasında yeni bir sınav maratonu daha başlatmayı planladıklarını kaydeden Arıkan, Konya’da altı yıldır sektörde faaliyette gösterdiklerini ve Konya genelinde eğitim ve öğretimin kalitesinin artırılması hedefinde olduklarını ifade etti.
Birkent Ses Dershaneleri olarak sadece ilköğretim öğrencilerine hizmet verdiklerini dile getiren Kurucu Müdür Fatma Arıkan, öğrenci odaklı yürüttükleri çalışmalarla 6 yılda büyük başarı yakaladıklarını kaydetti.
PROFESYONEL KADRO, KALİTELİ YAYIN
Fatma Arıkan, “Sessiz ortamda, modern donanımlı, sakin ve ferah sınıfların yanında, kantin ve kafeteryasıyla çok seçkin bir hizmet vermekteyiz. Yakın ilgi, sevgi ve değer verişle sağlanan sıcak bir ortam ve çağdaş bir eğitim anlayışı ile öğrencilerimizin özgüvenini, sorumluluk duygusunu ve yaratıcı gücünü ortaya çıkarmayı hedeflenmekteyiz. Disiplinli, düzenli ve özverili çalışan, dinamik donanımlı kadro ile öğrencilerimizin yanındayız. Birkent Ses Dershaneleri olarak kurumsal kimliğimiz, profesyonel kadromuz, Zirve Dergisi yayınlarıyla SBS’ de İlköğretim 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıflara hizmet vermekteyiz. Eğitim ve öğretime verdiğimiz hizmetten dolayı gurur duyuyoruz.”değerlendirmesinde bulundu.
Editör: TE Bilişim