banner5

Depremzedelere Halk Eğitim’de özel kurs

Konya’da bulunan Halk Eğitimi Merkezlerinde depremzede vatandaşlara yönelik açılan kurslar ve eğitim faaliyetleri yoğun ilgiyle karşılanıyor.

14 Mart 2023 Salı 17:04
Depremzedelere Halk Eğitim’de özel kurs

Konya’da bulunan Halk Eğitimi Merkezlerinde depremzede vatandaşlara yönelik açılan kurslar ve eğitim faaliyetleri yoğun ilgiyle karşılanıyor. Halk Eğitimi Merkezleri depremzede vatandaşların kaldığı KYK yurtlarında açtığı kurslarla, depremzede vatandaşların hem bir meslek öğrenmelerine hem de depremin açtığı yaraları bir nebze unutturmaya çalışıyor. Selçuklu Halk Eğitimi Merkezi tarafından, Selçuklu ilçesinde bulunan Konya, Ali Ulvi Kurucu, Şemsi Tebrizi, Kimya Hatun ve Alaaddin KYK Yurtlarında Tığ Örücülüğü, İngilizce ve Kuaförlük kursları açıldı. Bu kurslara 84 depremzede vatandaş devam ediyor. Meram Halk Eğitimi Merkezi tarafından Mevlana Kız Yurdu Köyceğiz yerleşkesinde açılan Şiş Ve Tığ Örücülüğü İle Oyuncak Bebek Yapımı (Amigurumi) Kursuna ise 16 depremzede vatandaş devam ediyor.

HABER MERKEZİ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner64

banner50