banner5

İlginç olay! Saklambaç oynarken ülke değiştirdi

Bangladeş arkadaşlarıyla oyun oynarken bir gemideki konteynere saklanan ve uyuyakalan çocuk gözlerini Malezya'da açtı. Yük gemisi ile kazara ülke değiştiren çocuk, 5 gün sonra bitkin halde bulundu.

27 Şubat 2023 Pazartesi 18:24
İlginç olay! Saklambaç oynarken ülke değiştirdi

15 yaşındaki Fahim, Bangladeş'te 12 Ocak'ta Chittagong kentinde arkadaşlarıyla saklambaç oynuyordu.

Bir gemideki nakliye konteynerine gizlendi. Ancak, orada uyuyakaldı.

Bangladeş'in Chittagong şehrinden 12 Ocak tarihinde bin 337 konteyner yükü ile ayrılan MV Integra adlı yük gemisi, 5 günlük deniz yolculuğunun ardından 16 Ocak tarihinde Malezya'nın Port Klang Limanı’na vardı. 

Yemeden içmeden geçen 6 günün sonunda bulunan Fahim, hastaneye kaldırıldı, tedavi edildi.

Malezya İçişleri Bakanı’nın konuya ilişkin yaptığı açıklamada, olayda insan kaçakçılığına dair bir bulguya rastlamadıklarını ve durumun bir kaza olduğunu bildirdi.

Çocuğun, sağlık kontrolleri sonrası ülkesine geri gönderileceği de belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner64

banner50