Kadınhanı ilçesinde camilerde 30’a yakın imam, müezzin yok. Camiler bos önüne gelen namaz kıldırıyor. Ortada 3 beş imam var onlarda cami cami dolaştırılıyor. Birde imam hatip liselerinden mezun yetkisi olmayan çocukları camilerde görev yaptırılıyor. Hoca olmayınca camiye de gelen yok zaten. Camiye gelen Cemaat da caminin bahçesinde oturup dedikodu yapıyor ne den hoca vermiyorlar diye. Diyanet de bu Müslümanları dedikoduya itiyor. Günaha sokuyor. Camilere bakan yok, ibadet yapılıyor mu diye soran yok, imam müezzin var mı yok mu soran yok.  Diyanet ne is yapıyor buna bir bakalım siyaset yapmadan. Her hafta şuraya cami, şuraya kuran kursu   devlet cami yardımı diye yardım toplanıyor. Âmâ camilerden haberi yok. Diyanet İşleri Ülkemizde Dinden sorumlu kurum mu, Yoksa Kuran kursları camiler yaptırma ve yasatma derneğimi buna karar verilmesi lazım. Her ülkede ve insanların yaşamında Din çok önemli ama ne kerametse ülkemiz de Allah’ın gönderdiği bu kutsal   din kusursuz din birilerinin elinde oyuncak gibi kullanılıyor. Okumuş profesör olmuş kocaman hocaların birinin haram dediğine biri helal diyecek kadar ufaldılar ve İslam dinini Allah’ın o güzel kitabını oyuncak ettiler. Bu da gösteriyor ki ortada Diyanet İşleri diye bir kurum yok sadece Diyanet İsleri Başkanlığı diye bir levha var herhalde. Bas bas bağırıyorlar cemaatle namaz kılın diye Camide Hoca yok ne olacak nasıl kılınacak cemaatle namaz. Bir yıldır camiler hocasız, müezzinsiz bu açıkları kimler kapatıyor biliyor musunuz CEMAAAAAATLAAAAAR…

 Neyse bizden söyleyelim de. Zaten camilerimizin birçok giderini vatandaşımız ödüyor çekin elinizi camilerden İmamın maaşını da halk öder ne olacak sanki.

KADINHANI MALİYESİNDE MEMUR YOK

Senelerdir ilçe Mal Müdürlüğünde memur eksikliğinde isler zor yürüyor edindiğimiz bilgilere göre üç beş memurla iş yürütülmeye çalışılıyor. Defalarca memur açığı dile getirilmiş istenmiş ama nafile   dahası çevre ilçelere Kadınhanı’ndan geçici memur gönderilmiş. Müdür bile makamında oturamıyor bir gün tahsilatta. Diğer gün Muhasebede, başka bir gün vergide açıp kapatıyor. Yetkililere duyurulur.