Yol medeniyettir parolasıyla asfalt sezonuna başlayan Çumra Belediyesi ilçedeki yol çalışmalarına yoğun bir çalışma temposuyla devam ediyor. Mahallelerde belediye ekiplerince devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Çumra Belediye Başkanı Recep Candan bu yılki 100 km’lik asfalt hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini kaydetti.

Çumra’da asfalt seferberliği yoğun bir mesai ile devam ediyor. Eş zamanlı olarak birçok mahallede asfalt çalışmalarını sürdüren Çumra Belediyesi, 53 mahallede vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek için ulaşım konusunda ciddi çalışmalar yürütüyor. Arıkören Mahallesi, Abditolu ve Dedemoğlu Mahallerinde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Çumra Belediye Başkanı Recep Candan, “Belediye olarak özellikle ulaşım yatırımlarına büyük önem veriyoruz. Mahalle yollarımızın ulaşılabilir olması için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Çumra’da en ufak bir asfalt sorunu kalmayana dek çalışmalarımızı özverili bir şekilde sürdüreceğiz” dedi. İlçeye yapılan hizmetlerden memnun olan vatandaşlar, istek ve taleplerinin en kısa sürede hayata geçirilmesinden dolayı Çumra Belediye Başkanı Recep Candan'a teşekkür etti.

“ARIKÖREN MAHALLESİNE VERİLEN SÖZ YERİNE GETİRİLDİ”

Arıkören merkezde yürütülen asfalt çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Candan; “Arıkören Mahalle merkezimizde yaptığımız asfalt çalışmasının sonuna geldik. Mahallemizin ulaşım konforunu yükselteceğimize söz vermiştik. Bugün Elhamdülillah asfalt çalışmalarımız ile birlikte sevinç duyan hemşehrilerimizin mutluluklarına ortak olduk” dedi.

“ARIKÖREN-YÖRÜKCAMİLİ YOLU TARİHİNDE İLK KEZ ASFALT GÖRDÜ”

Bugüne kadar hep stabilize olarak kalan ve asfalta kavuşamayan Arıkören-Yörükcamili arası bağlantı yolunu asfalta kavuşturduklarını belirten Çumra Belediye Başkanı Recep Candan, “Arıkören ve Yörükcamili Mahallelerimiz arası yolda asfalt çalışmalarımızı tamamladık. Hemşehrilerimizin yoğun talep ettiği ve ulaşım kalitesinin yükseltilmesini beklediği bir yoldu. Yoğun çalışmalarımız ile asfalta serimini yaptığımız bu yol tarihinde ilk kez asfalta kavuşmuş oldu. Mahallelerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. 

“DEDEMOĞLU-ABDİTOLU ARASI YOLDA ASFLAT ÇALIŞMASI SON AŞAMAYA GELDİ ”

Çumra’da Konya Büyükşehir Belediyesi ile tüm çalışmalarda örnek bir koordinasyon sağladıklarını dile getiren Başkan Candan, “Dedemoğlu-Abditolu arası yolda Konya Büyükşehir Belediyesi ekiplerimizce sürdürülen asfalt çalışmalarını yerinde inceledik. Yaklaşık 5 km’lik mesafedeki bu yol ulaşım açısından çok sancılı bir yoldu. Konya Büyükşehir Belediyemiz bu yolun asfalt çalışmasını üstlendi. Uğur İbrahim Altay Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte çalışmak yapacağımız hizmetlerde bizlere güç veriyor. Bu işbirliğimiz Çumra’ya hizmet yolunda artarak devam edecek.” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim