Atmışlı yıllarda başlayıp 12 eylül 1980 ihtilaline kadar Çumra’da MHP  Bayrağını arkadaşları ile taşıyan Niyazi Yılmaz Başkan sonrasında Ömer Camızcı, Ahmet Yıldız, Ahmet Gündüz, Şahin Özdamar, Zeki Çelik, İlhami Alkan, Mehmet Çiftçi, İbrahim Kaya ve şimdi de yarım asırlık Başbuğ Alparslan Türkeş’in emaneti bayrağı Recep Yıldırım almış ve halen görevi yürütmektedir.

Türk Tarihinde zaferle özdeşleşen ZAFER AYI olarak nitelendirdiğimiz AĞUSTOS AYI Çumra MHP İlçe Başkanımız Recep Yıldırım ve yönetimi halka açık “BİRLİK VE BERABERLİK ŞÖLENİ” düzenlemelerinden öncelikle kutluyorum.

Evet, böylesi şölenler yukarda ifade ettiğim üzere elli yılı aşmış bir davanın emanetçileri olan biz Ülkücülere birlik beraberlik adına bir araya gelme fırsatımız oluyor.

Bugün aramızda olmayan başta Başbuğumuz Alparslan Türkeş olmak  binlerce şehit ülküdaşlarımızı rahmetle, himmetle, hürmetle, şükranla anıyoruz.

Liseli yıllarımızda solcu komünistler tarafından ALPARSLAN GÜMÜŞ şehit edilmişti.

Aslen Afyon Bolvadinli olan şehidimiz Alparslan Gümüş sırasına;

1975 yılında “VATANIM, HA EKMEĞİNİ YEMİŞİM, HA UĞRUNDA KURŞUN!” yazmış.

Beş bini aşkın Ülkücü genç yaşlarında şehit edildi. Bugün Ülkücülüğü MHP’de yaşayamıyoruz diyerek aramızdan ayrılanlar o günlerde Ülküdaşlarımızı şehit edenlerle kucak kucağa olmaları manidardır, değil mi?

O yıllarda Çumra Cumhuriyet Lisesinde okurken yine Ülküdaşımızı şehit etmişlerdi. Sınıfa yazı tahtasına Bu şiiri yazdım. Matematik Hocamız Recai Yıldız bu şiiri silmeden yan taraflarına tanım ve çözümleri yapmıştı.

Ne tez geldi yiğidim genç yaşta sana hazan

Şehide su ısıttı aklaştı kara kazan

Senin baş ucunda taş bizim gözümüzde yaş

Sen borcunu ödedin sıra bizde Ülküdaş!

Evet, şairin ifade ettiği gibi şimdi sıra bizde, Çumra MHP İlçe Başkanı Recep Yıldırım ve yönetim kurulu teşkilatına teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun uzun zamandır.   böylesi bir şölene, birlikteliklere özlem duyuyorduk.

EVET, ÇUMRA HAZIR MIYIZ?

BİRLİK VE BERABERLİK ADINA VERECEĞİMİZ HEDEF 2023 LİDER ÜLKE TÜRKİYE

ÇUMRA HALK KONSERİNE 19 AĞUSTOS CUMA AKŞAMI SAAT 19.30 'DA

SiZ KIYMETLİ HEMŞEHRİLERİMİZİ BEKLİYORUZ.

MHP Çumra İlçe Teşkilatının davetine Cenabı Allah’ın izni keremi ile inşallah bütün hemşerilerimiz gibi biz de katılacağız. O zaman 19 Ağustos 2022 Cuma günü ÇUMRA ŞEHİR STADYUMUNDA buluşalım.

Rahmetli Destan şairimiz Niyazi Yıldırım Gençosmanoğlu;

Aylardan Ağustos, günlerden Cuma

Gün doğmadan evvel iklîm-i Rum'a

Bozkurtlar ordusu geçti hücuma

Yeni bir şevk ile gürledi gökler

Ya Allah...Bismillah... Allahuekber