Şırnak'ın Cizre ilçesindeki Nevruz kutlamalarında, polis memurları Sinan Baydı ve Ali Talha Balbal, engelli pamuk şekeri satıcısı Barış’ın tüm ürünlerini alarak çevredeki çocuklara dağıttı. Bu anlamlı hareket, hem satıcıyı hem de çocukları mutlu ederken, toplumsal dayanışmanın güzel bir örneği olarak geniş yankı uyandırdı.

Türkiye göç ülkesi olmuştu: Son durum ne?
Türkiye göç ülkesi olmuştu: Son durum ne?
İçeriği Görüntüle

POLİSLERİ İFTARA DAVET ETTİLER

Çocukların aileleri, bu duyarlı davranışa karşılık olarak polis memurlarını iftar yemeğine davet etti. Yöresel yemeklerle donatılmış sofrada bir araya gelen aileler, birlik ve beraberliğin önemini vurgulayarak, toplumsal dayanışmanın gücünü gösterdi.

67E41Ff57213C402

BAKAN YERLİKAYA TEBRİK ETTİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, polis memurlarını sosyal medya üzerinden tebrik ederek, "Cizre'deki Nevruz kutlamalarında Sinan Baydı ve Ali Talha Balbal'ın engelli kardeşimiz Barış'a yaptığı yardım hepimizi duygulandırdı. Sinan ve Ali Talha, sizlerle gurur duyuyorum" şeklinde açıklamada bulundu.

67E4219A7139F364 W1200Xh875

67E4219A727Ba534 W1200Xh675

Muhabir: Sibel Candan