Milli maç arasının ardından Süper Lig yeniden başladı. Süper Lig’in 4. Haftasında İttifak Holding Konyaspor, evinde Süper Lig’in yeni takımı Altay’ı ağırladı. Lige güzel başlayan ve istediğini alan Konyaspor’un evinde oynayacağı Altay karşılamaması merak ediliyordu.

Konyaspor, Altay karşısında oynadığı futbol ile bir kez daha taraftarına güven verdi. Yine Konyaspor bu yıl rakiplerine de Süper Lig mücadelesinde güçlü bir şekilde yoluna devam edeceğini de gösterdi. Konyaspor Altay maçına oldukça hırslı ve etkili başladı. İlk 20 dakikada Konyaspor bulduğu iki gol ile hakimiyetini gösterdi. 30’la 45 arası Altay Konyaspor’u zorlasa da Konyaspor, 90 dakikanın sonunda gülen taraf oldu. Konyasporlu oyuncular Altay karşısında genel anlamda güzel mücadele etti.  Özellikle sezon başından bu yana oynanan maçlarda Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcıların hırsı futbolcuları da etkilemiş durumda. Konyaspor inşallah bu birlik ve beraberlik ile bu sezon adından söz ettirecek.  Özellikle Konyaspor’un yeni transferi Ahmet Hassan’ın performansı Konyasporlu taraftarları heyecanlandırdı ve umutlandırdı.  Konyaspor yönetimi ve futbolcuları üzerine düşenin en iyisini yapmaya gayret gösterirken, Konyasporlu taraftarlarda da büyük görevler düşüyor. Özellikle stadyumda seyirci sayısı takımımıza hiç yakışmıyor. Konyaspor taraftarının aşılarını bir an önce tamamlayarak tribünde yerini alarak takımını güçlü bir şekilde desteklemesi oldukça önemli.

Başkan Fatih Özgökçen, 3-1 galip geldiğimiz Altay karşılaşmasının ardından Konyaspor TV’ye yaptığı açıklamada, da dikkat çektiği gibi tek eksik taraftar. Başkan Özgökçen, “Malum salgın şartlarında statlara yüzde 50 kapasiteyle seyirci alınıyor. Bizim stadımız 42 bin kişilik ve 21 bin kişiyi takımımıza destek vermeleri için bekliyoruz. Takımımız mücadele ediyor. Bu mücadele ruhunu sahada seyircimizin de görmesini istiyor ve o aldığımız güçle inanıyorum ki daha üst seviyelere daha üst futbol kalitesine yaklaşacağımızı umut ediyorum.” İnşallah Konyaspor’un bundan sonra içerde oynayacağı maçlarda tribünlerde daha fazla taraftarımız yer alır. Böyle devam çocuklar. Konyaspor’un Süper Lig’in ilk yarısını güzel bir puan ile güzel bir sıralamada tamamlayacağına inanıyorum. Baki selamlar