Yalçın Eğitim Kurumları merkez binasında gerçekleştirilen ‘Birlik, beraberlik ve Kaynaşma” gecesine Merkez Şube, Zindankale Şube ve Yazır Ecdat Şubesinde  görev yapan yönetici,öğretmen ve çalışanlar katıldı.

“ Birlik ve Motivasyon” gecesinde ilk önce  istişare toplantısı gerçekleştirilerek yapılacak olan hizmetler ve yeni nedeler belirlendi.

Birlik beraberliğimizin daim olmasını, yarınımızın bugünümüzden daha huzurlu geçmesini temenni ediyorum’ diyen Yalçın Eğitim Kurumları Yönetim kurulu Başkanı ve Yalçın Özel Eğitim Kursları kurucusu Mehmet Yalçın, Amaçlarının öğrencileri geleceğe en iyi şekilde hazırlamak olduğunu söyledi

Güçlü bir kadro ile çalışmaktan ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Yalçın; “İdari kadromuzdan öğretmenimize, hizmetli kadromuzdan güvenlik görevlimize kadar özenle seçilen ve çocuklarımızın menfaatlerini her şeyin üstünde tutan güçlü bir kadro ile çalışmaktan gurur duyduğumu belirtmek isterim. Sizlerin huzurunda özveri ile çalışan, Yalçın Eğitim Kurumlarının adını eğitim camiasına altın harflerle yazdıran mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yalçın, sözlerine geleceğin teminatı olan çocukların ve gençlerin çağın gereklerine uygun biçimde eğitimlerini tamamlamaları ve geleceğe eksiksiz hazırlanabilmeleri için Yalçın Eğitim Kurumları olarak tüm imkânlarını seferber ettiğini söyledi.

Yalçın sözleri şu sözlerle tamamladı. Kurulduğumuz günden bugüne kadar bizlere güvenen öğrenci Velilerini hiçbir zaman mahcup etmedik.Bir aile gibi olduk. Onların çocukları bizlerin çocukları oldu.Bu birlik ve beraberlikle her zaman başarıya imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Tüm Velilerimize teşekkür ediyor.Bizlere güvenmeye devam etsinler. Ayrıca bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Konya basınına da ayrıca teşekkür ediyorum.”dedi.

Özel Yalçın Eğitim Kurumları ve Özel Yalçın Öğretim Kursları yönetimi tarafından organize edilen gecede birlik ve beraberlik mesajlarının verildi. ‘Birlik, beraberlik ve kaynaşma’ gecesinde protokol konuşmalarının ardından öğretmen ve yöneticiler gönüllerince sohbet etme ve istişare etme fırsatı bulurken, öğretmenler tarafından yapılan çiğköfteler katılımcılara ikram edildi.

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim