Selçuklu Belediyesi, ihtiyaç planı doğrultusunda modern fiziki belediyecilik çalışmaları ile ilçeye değer katmaya devam ediyor. Sezon boyunca yoğun bir çalışma temposu içinde olan bordür parke ekipleri ilçenin 14 ayrı noktasında koordineli olarak altyapı çalışmalarını gerçekleştiriyor. Çalışmalar kapsamında 100’e yakın personel görev yapıyor.

Selçuklu Belediyesinin önemli altyapı çalışmalarından biri olan bordür parke çalışmaları ile ilçenin çehresi her geçen gün değişiyor. İlçe merkezinde ve dış mahallelerde sezon boyunca çalışan altyapı ekipleri şu ana kadar 67 bin metrekare parke, 14 bin metre bordür çalışması gerçekleştirdi. Ekipler Parsana, Selçuk, Şeker, Yazır ve Erenköy Mahallelerinin yanı sıra ilçe merkezine uzak olan Mahallelerde de muhtelif cadde ve sokaklarda çalışmalarını sürdürüyor. İhtiyaç planına göre sezon başında belirlenen yaz dönemi hedefini aşan Selçuklu Belediyesi tüm altyapı çalışmalarında yüksek kaliteye önem veriyor.

Şehir merkezinde ve civar mahallerde sürdürülen altyapı çalışmaları ile ilçenin her bölgesini adeta nakış nakış işlediklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, altyapı ve asfalt çalışmalarıyla ilçenin çehresini değiştirdiklerini ve yaşam kalitesini yükselttiklerini belirtti. Tüm hizmetlerin mahallelerin ihtiyaç planına göre çok yönlü devam ettiğini ifade eden Başkan Pekyatırmacı, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da altyapıda önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Her mahallede farklı bir çalışma içindeyiz. Bu çalışmalar hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda şekilleniyor.  İhtiyaç planı doğrultusunda modern fiziki belediyecilik çalışmaları ile ilçeye değer katmaya devam ediyoruz. Altyapı kapsamında satıh kaplama, yol genişletme, asfalt serimi, asfalt tamiri, kumlama, tretuvar  çalışmalarının özenle gerçekleştiriyoruz. İlçenin tamamında  yoğun bir tempo ile sürdürülen çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Kullandığımız altyapı malzemesi ve parke taşlarında yüksek kaliteye önem veriyoruz. Çalışmalarımız sezon boyunca devam edecektir” dedi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim