Aday Adayı Kurt, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğini yaptığı, milletimizin temsilcisi AK Partimizden Kadınhanı Belediyemiz için Aday Adayı olduk. Birlik, beraberliğimizin teminatı Sayın Cumhurbaşkanımız bu aziz millet için gece gündüz çalışırken bize durmak yakışmaz. Uzun yıllardır Kadınhanı İlçesine ve hemşerilerimize hizmetlerde bulundum. Aday Adayı olarak tecrübemizi Kadınhanı  halkı ile paylaşmak, Kadınhanı İlçesinin ufkunu açmak için  projelerimiz ile birlikte Kadınhanı’nı yönetmeye talip oldum” dedi.

Kadınhanı ilçesine yapılacak olan hizmetleri bir belediyeci olduğu için çok iyi bildiğini dile getiren Muhittin Kurt, “Kadınhanı İlçesine yapılacak olan hizmetleri bir belediyeci olduğum için çok iyi biliyorum. Bu hizmetleri hayata geçirmek adına AK Parti’den aday adayı oldum. Şayet görev bana verildiği takdirde hem projelerimizi, hem de verdiğimiz tüm sözlerimizi tutacağım” diye konuştu. 

AK Parti’den Kadınhanı Belediye Başkanı için Aday Adayı olan Muhittin Kurt,  1966 yılında Kadınhanı Konurören köyünde doğdu. İlk, Orta ve Lisesi Kadınhanında okudu. Selçuk Üniversitesi Makine resim bölümü mezunu. 1990 yılında Kadınhanı Belediyesinde göreve başladı ve bugüne kadar çeşitli görevlerde bulundu. Belediye kaynaklarının en etkin bir şekilde kullanılmasına yönelik araştırmalar, Yerel yönetimlerde sorunlar ve çözümleri üzerine çalışmalar Sosyal belediyecilik anlayışının geliştirilmesi çeşitlendirilmesi ve devamlılığının  sağlanması üzerine araştırmalar, Yöneten ve yönetilen ilişkilerinin belediye hizmetlerindeki çift yönlü etkileri üzerine alternatif araştırmalar Yerel yönetimlerde personel, zaman, kaynak bilgi yönetimleri konusunda istatistiklerinin güncellenmesi araştırmaları   Belediye hizmetlerinde döngüsel hizmet organizasyon şemasının standartlaştırılması üzerine araştırmalar Sistem ve dokümantasyon bilgilerinin fiber saldırılardan koruma araştırmalarında bulundu. Kurt evli ve iki çocuk babasıdır.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim