Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Özel Yöntem Koleji toplantı salonunda düzenlediği toplantıya Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Ali Kaban, Meram İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali öz, Meram ilçesindeki özel okulların sahipleri ve yöneticileri katıldı. 

Toplantıda konuşan Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Ali Kaban Meram ilçesinde eğitim hizmeti veren özel okulların sorunları hakkında bu toplantıya düzenlediklerini belirterek, “İlçemizde milli eğitimin yükünü çeken devlet okullarımızın yanında özel okulların sahiplerine, yöneticilerine, öğretmenlerine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Özel okulların eğitim hizmeti verirken yarış içinde olmaları başarıyla birlikte kaliteyi ortaya çıkarıyor. Hepimizin amacı, yarınlarımıza sahip çıkıp güvenecek olan nesilleri yetiştirmektir. Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak sizlere her konuda yardımcı oluyoruz. Olmaya da devam edeceğiz. Hepimiz aynı görevin bir parçasıyız. Sizlerin müdürlüğümüzde bir kapısı var. Her türlü sorunlarınızın çözümünde elimizden geleni yapacağız” dedi.   

 SOSYAL ALANDA EĞİTİME ÖNEM VERECEĞİZ

Dursan Ali Kaban Bakanlığın çocukları sınav stresinden kurtarmayı düşündüğüne dikkat çekerek, “Özellikle Milli Eğitim Bakanımız çocuklarımızın sınav stresinden uzak tutmayı düşünürken, sosyal alanlarda da eğitime biraz daha ağırlık verilmesini istiyor. Bizde sosyal alanlarda eğitim için gerekenlere yapacağız. Öğrencilerimizi genel, ulusal ve uluslararası yarışmalara yönlendirmenin yanında barıya odaklamalıyız. Öğrencilerimizi ezber eğitimden uzaklaştırılıp,  yorumlayan, kendini geliştiren ve sosyalleşmeye ağır verilmesini istiyoruz. Meram ilçemizdeki devlet ve özel okullarımız bu amaçla eğitim vererek hizmetlerini sürdürecektir” şeklinde konuştu.   

Meram İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Öz’de Meram İlçesindeki özel okulların yöneticilerinden sorunları hakkında bilgi aldı.

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim