Konya’da kavşaktan dönmek isteyen seyir halindeki otomobile aynı yönde giden başka otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle takla atan otomobillerden birinde yangın çıkarken, kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Yaşanan kaza anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

AW929919_04

Kaza, saat 15.45 sıralarında Konya-Ankara yolunun 23. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Osman Çalışkan (33) idaresindeki 42 BK 501 plakalı otomobil, kavşaktan Konya istikametine dönmek istediği sırada Ankara istikametine seyir halinde E.D.’nin kullandığı 06 DHU 268 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle E.D.’nin kullandığı otomobil takla atarak refüje savruldu ve alev aldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede sürücülerden Osman Çalışkan’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Diğer aracın sürücüsü ise alev alan araçtan yaralı olarak kurtuldu. Yaralı ilk müdahalesinin ardından ambulansla Selçuklu Tıp Hastanesine kaldırıldı. Kaza sonrası refüjde yanan otomobil ise itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

AW929919_05

Kaza anı kamerada
Yaşanan kaza anı ise kavşak önünde bulunan bir un fabrikasının güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde 42 plakalı otomobilin kavşaktan dönüş yapmak istediği anda sol şeritten gelen otomobilin çarptığı, çarpan aracın takla atarak refüje çıktığı ve alev aldığı görülüyor.

AW929919_06

Trabzon'da göçük altında kalan 3 işçi öldü Trabzon'da göçük altında kalan 3 işçi öldü

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: Birkan Bakay