Birlik ve beraberliği pekiştirmek adına vatandaşlarla sık sık bir araya geldiklerini dile getiren Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; "Hemşehrilerimiz iyi ve kötü günlerinde bizleri yanlarında görmek istiyor. Biz de gerçekleştirdiğimiz buluşmalarımızda vatandaşlarımızın düğün ve cenazeleri başta olmak üzere tüm acı ve tatlı günlerinde yanlarında olmaya çalışıyoruz" dedi.

 KARATAY'DA YAPILMAYANI YAPTIK

Halka hizmet Hakka hizmet anlayışı ile ilçe halkına hizmet ettiklerini belirten Başkan Hançerli; "Hep birlikte daha güçlü ve yaşanılabilir bir ilçe olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her şey vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe bizlerde mutlu oluyoruz. Üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz hizmetlerle Karatay'ı yıllardır yapılmayan hizmetlere kavuşturduk." ifadelerine yer verdi.

 KARATAY KONYA'NIN PARLAYAN YILDIZI OLDU

Karatay'da önemli hizmetlere imza attıklarını, Şehir Hastanesi'nin hızla yükseldiğini, tamamlandığında Karatay'a büyük değer katacağını belirten Başkan Hançerli; Hastanesi, Adliyesi, Üniversitesi ve daha pek çok önemli projelerle birlikte Karatay'ın Konya'nın yükselen değeri olduğunu söyledi. Göreve geldikleri günden bugüne kadar Karatay’daki yapılan en büyük değişimin Karatay’ın baştan aşağı yenilenmesi olduğunu söyleyen Başkan Hançerli; bu değişimin belediyenin kendi öz kaynaklarıyla gerçekleştirildiğinin altını çizdi. 

 BİRİM MÜDÜRLERİ YERİNDE ÇÖZÜM SAĞLIYOR

Hizmetlerin daha sağlıklı yürümesi açısından vatandaşlarla sık sık bir araya gelmeyi önemsediklerini belirten Başkan Mehmet Hançerli, Karatay'da birim müdürlerinin Mahalleleri karış karış gezdiklerini belirterek; tespit edilen eksikliklerin müdürler tarafından not alınarak çözümü noktasında çalışma yapıldığını vurguladı. Karatay’da topyekün kalkınma için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, "Mahallelerimizde belediyemizin elinin değmediği yer kalmayacak" dedi.

 SOSYAL PROJELER GÖZ DOLDURUYOR

Birçok önemli projeyi hayata geçiren Karatay Belediyesi'nin sosyal belediyecilik anlayışından da ödün vermediğini ifade eden Başkan Mehmet Hançerli; aşevinden, nakdi yardıma, şefkat evlerinden, gıda yardımına, asker maaşından, Karatay Kart uygulamasına kadar her konuda ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzattıklarını ve uzatmaya devam edeceklerini söyledi.

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim