Belediye Başkanı Kamil Uğurlu'nun makam odasında düzenlenen imza töreninde konuşan Başkan Uğurlu, Kırmahalle'de yıllardır tehlike arz eden büyük çukurun artık tehlike arz edemeyeceğini söyledi. Geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan proje ile buranın altının otopark üstününde modern bir park haline getirileceğini ifade eden Uğurlu, şunları kaydetti: 
''İhalenin yasal sürelerinin tamamlanıp, kesinleşmesinden sonra bugün imzaladığımız protokol ile süreç fiilen başlamış oldu. Uzun yıllardır bölge halkının haklı şikayetlerine sebep olan yer, artık Karaman'ın en güzel mekanlarından birisi haline dönüşecek. Sözleşmeye göre işin 500 gün süresi var. Ancak şirket yetkilileri bize tüm imkanlarını seferber ederek bu inşaatı çok daha kısa bir sürede bitirip Karaman halkının hizmetine sunacaklarını söylediler. Tesislerde, yer altında 2 katlı modern bir otopark, üst kısımda ise çağdaş mimari tarzlara uygun süs havuzları, oturma gurupları, yeşil alanlar bulunan bir park olacak.'' 
Daha sonra işin protokolü Başkan Uğurlu ile Egem İnşaat yetkilileri Emrah ve Muharrem Yazıcı tarafından imzalandı. İnşaat alanındaki yer tesliminin 10 Ocakta yapılacağı öğrenildi.
Editör: TE Bilişim