Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Seydişehir Belediye Başkanlığı için aday adayı başvuru dosyasını AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer’e teslim eden Hüseyin Kılınçkaya, basın bildirisi ile aday adayı olduğunu kamuoyuna açıkladı. Kılınçkaya yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Seydişehirimizin havasını teneffüs eden, ekmeğini yiyen, sokaklarında büyüyen herkesin bu şehre hizmet etme düşüncesi mutlaka vardır. Bizimde çıktığımız bu yolda amacımız şehrimize hizmet etmek, halkımız ile gönül köprüleri kurarak AK Belediyecilik ile zaten yüksekte olan hizmet çıtasını daha da yukarılara taşımaktır. Bize düşen Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu hedef doğrultusunda çalışmaktır. Bu vesile ile 31 Mart 2019’da yapılacak olan seçimlerin şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum."

HÜSEYİN KILINÇKAYA KİMDİR?

14 Ekim 1981 Konya doğumluyum. İlkokulu Seydişehir Gazi İlkokulu’nda, Ortaokulu Seydişehir İmam Hatip Ortaokulu’nda, liseyi Seydişehir Lisesi’nde 1999 yılında tamamladım. 

Aynı yıl İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’ne başladım ve 2003 yılında mezun oldum. 2003-2004 yıllarında askerlik hizmetimi İzmir Hava Eğitim Komutanlığı’nda yedek subay olarak yaptım. 2005 yılında Seydişehir de Elif Eczanesi’ni açarak iş yaşamıma başladım. 

Halen Seydişehir’de eczacılık yapmaktayım. 29 Mart 2009 seçimlerinde Ak Parti Seydişehir Belediye Meclisi üyesi olarak partimden aday gösterildim ve 2009-2014 yıllarında meclis üyesi görevinde bulundum. 30 Mart 2014 seçimlerinde tekrar Seydişehir Belediye Meclisi Üyeliğine partim aday gösterdi ve Seydişehir ile Konya Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeliği görevlerini sürdürmekteyim. Evli ve 1 çocuğum var.

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim