Otomobil alacaklar için 2018 Mayıs ayı otomobil kampanyaları belli oldu. Fiat, Mayıs ayında da ezberleri bozmaya devam ediyor. Türkiye’nin en çok satan araba markalarından biri olan Fiat, Mayıs ayı kampanyası ile hem tüm binek araçlarda ve ticari araçlarda  garanti sunarken aynı zamanda araç fiyaTLarında indirim ve faizsiz taşıt kredisi desteği imkânı da sunuyor.

MÜŞTERİLERİMİZ  BU AYA ÖZEL İNDİRİMLİ KREDİ KULLANABİLİYOR

Otomobil kampanyaları hakkında bilgi veren Koyuncu Fiat Otomobil Satış Müdürü Murat İçil müşterilerine Mayıs ayı boyunca sundukları kampanyadan bilgi verdi. İçil, “2017 model Fiat 500X aracımızda bu ay 10 bin TL indirim var. Müşterilerimiz bu ay boyunca bu fırsatı kullanabilir. Müşterilerimiz eğer 10 bin TL indirimi kullanmazlar ise, faizsiz kredi kullanmak isterlerse 40 bin TL’yi 15 aya bölebiliyoruz 500x’lerde. Yine 2017 model araçlarımız 500xlerde 113 Bin TL’den başlıyor. Benzinli otomatik fiyatları. Dizel otomotiv fiyatları ise 122 bin TL’den başlıyor.  2018 model araçlarımızda en iddialı aracımız EGEA SEDAN otomobili. Bu aracımız da 69 bin 900 TL’den başlıyor. Müşterilerimize bu aya özel indirimli kredi kullanabiliyor 18 Bin TL’yi 12 aya faizsiz sunabiliyoruz. Bu Hatchback,  steyşın vagon modellerimizin otomatik modellerinde 50 Bin TL’yi 20 aya 0.99 vade farkı ile müşterilerimizi kredilendiriyoruz. Bu kampanyamız sadece EGEA Hatchback,  steyşın vagonlarında özel olarak geçerli. Yine Fiat Egea Sedan modellerimizde müşterilerimiz 50 Bin TL’ye kadar  24 ayda 1.24 faiz seçeneği ile kredi kullanabiliyor. Yine Egea Sedan 1.4 69.900 TL  aracımızda özel bir kampanya var. 30 Bin TL peşinat veriyor. Geriye kalan kısmını ayda bin119 olarak ödüyor. Yine 500 l aracımızda 2017 modelinde avantaj var. Normalde 96 bin TL’lik araç. 86 bin TL’ye düşüyor. Yine bu aracımızın 2017 modellerinde 10 bin TL indirim var” ifadelerini kullandı. 

TÜM MÜŞTERİLERİMİZİ SHOWROMUMUZA BEKLİYORUZ

Anneler günü ve Polis haftasına yönelik düzenledikleri kampanya hakkında bilgi veren İçil, “Anneler günü 2017 model 500 ailesi tüm araçlarda yüzde 3 indirim var. Yine bu ay emniyet personellerimize yönelik indirimlerimiz var. Polis haftasına özel 500x, 500l ve EGEA modellerinde bu ay yüzde 3’lük indirim yapıyoruz ekstra. Daha önce bizden araç almış müşterilerimize ekstra yüzde 3 indirim yapıyoruz. Yine müşterimizin farklı bir aracı varsa bizlere takasa verirse, takas indirimi olarak müşterimize yüzde 3 indirim yapıyoruz. Yine LPG kampanyamız devam ediyor. Bir müşterimiz 69 bin TL’lik araç aldığında bin450 TL fark vererek müşterimiz garanti bir şekilde servisimizde LPG takıyoruz. Bu işlem gerçekleştiğinde aracın garantisinde bozulmuyor. Fiat Yol Arkadaşım uygulamamız var. Egea araçlarına özel  sadece 590 TL vererek telefon üzerine indirdikleri uygulama ile aracının Uzaktan kontrol özelliği sayesinde otomobilinizi uzaktan kilitleyip kilitlerini açabilir, Aracınızla ilgili anlık arıza bildirimlerini alabilir. Konum takibi sayesinde aracınızın nereye çekildiğini görebilir, Sürüş performans takibi ve yakıt verimliliğinizi arttırabilirler. Aracın hız limiti ayarlanabiliyor. Aracı nasıl sürmesi gerektiği ile ilgili uygulama tavsiyelerde bulunuyor. Tüm yol arkadaşımı indiren sürücüler ile görüşebiliyor. Kaçıncı sırada olduğu görüyor ve rekabet halinde olabiliyor. Bu uygulama ile aracın servis geçmişini görebiliyor. Uygulama üzerinden servis randevusu alabiliyor. Aracın servis bakımı geldiğinde uyarı alabiliyor. Bu uygulama ile ücretsiz yol yardımı alabiliyor. Aracın nerede olduğunu görebiliyor. Aracın çekildiğinde bildirim veriyor. Bu uygulamamızı da müşterilerimize tavsiye ediyoruz. Tüm müşterilerimizi Shromumuza bekliyoruz ” dedi. 

Koyuncu Fiat Ticari Satış Müdürü Selamet Demirhan da, “Fiat fiorino cargo 54 bin 400 TL’den başlayan fiyatlar ve 40 bin TL’den 15 ay yüzde 0 faiz kampanyamız devam ediyor. Benzinli Fiorinalarımız ise 53 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarımız ile devam etmektedir. Fiat Doblo’larda ise 40 bin TL’den 15 ay yüzde 0 faiz kampanyamız devam ediyor. Doblolarda ise ticari modellerimizde 64 bin 700 TL’den başlayan fiyat ve 40 bin TL 15 ay yüzde 0 faiz camlı modeller ise 65 bin 950 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Doblo ve fiorinalarda ise rakip araç kampanyamız mevcuttur. Rakip model araçları olan müşterilerimiz bizlerden araç almaları halinde müşterilerimize bin TL indirim sağlıyoruz. Ayrıca Fiat marka ticari araç alan müşterilerimiz yeni Pratıco, ducato, fullback aldıkları takdirde kasko desteği var. Bin TL’sini Fiat olarak karşılıyoruz. Fioarina ve doblo modellerinde ise  yeni  araç alan fiat müşterimize fiorina ve doblo modellerinde 10 bin km ve 20 bin km bakım hediye ediyoruz. Fiat markası olarak.  Ducato modellerimizde 7 bin 500 TL’lik indirim ve ortak dediğin böyle olur sloganıyla çıkmış olduğumuz 1 yıllık yakıtınızın yüzde 20’si fiattan kampanyası devam etmektedir. Bu kampanya sayesinde ducato alan müşterilerimize yakıt masrafında büyük destek olmayı amaçlıyoruz. Ayrıca Ducato açık kasalı araçlarımızda ise kısa kasa fiyatına uzun kasa kampanyası mevcuttur. Ducato almayı düşünen müşterilerimizi showromumuza bekliyoruz" dedi.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim