banner5

Deprem bölgesine 12 kişilik gönüllü eğitim ekibi gitti

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda oluşturulan 12 kişilik eğitim ekibi deprem bölgesinde açılacak olan okulların hazırlanmasında aktif rol almak için Hatay’a gönderildi.

01 Mart 2023 Çarşamba 15:10
Deprem bölgesine 12 kişilik gönüllü eğitim ekibi gitti

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda oluşturulan 12 kişilik eğitim ekibi deprem bölgesinde açılacak olan okulların hazırlanmasında aktif rol almak için Hatay’a gönderildi. Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin akabinde harekete geçen Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünün deprem bölgesindeki çalışmaları sürüyor. Çalışmalar çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda okul müdürleri ile öğretmenlerden oluşan 12 kişilik eğitim ekibi Hatay’a gönderildi. Eğitim ekibi, deprem sonrası bölgede açılacak okulların eğitim öğretime hazırlanmasında bölgedeki eğitimcilerle koordineli bir şekilde çalışacak. Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binasından Hatay’a gönderilen ekibi uğurlayan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, deprem bölgesinde açılacak okulların hayatın normalleşmesi açısından önemli olduğunu dile getirdi.

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner64

banner50