Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü personeli ile birlikte böylesine güzel ve özel gençler ile iftar yapmanın ayrı bir mutluluk olduğunu ifade eden Şube Müdürü Fatih Anamur, “Ekip arkadaşlarımız ile birlikte bu gençlerimiz için her zaman elimizden gelen tüm desteği vermek için gayret ettik. Ekip arkadaşlarımız ile birlikte yaptığımız istişare ile bu mübarek günde bir iftar yemeğini de bu gençlerimiz ile birlikte yapmak istedik.

İnanın yavrularımızın yüzlerinde ki gülümse görülmeye değerdi. Kendi elleri ile bizlere hem hizmet ettiler hem hep birlikte iftar yapma mutluluğu yaşadık. Bizlere bu imkanı veren ve gençlerimiz ile bir araya gelme imkanı sağlayan Gökcem Konya Down Kafe ve Restoran kurucuları Uğur ve Yasemin Devecioğlu ve tüm ailesine yürekten teşekkür ediyorum. Bundan sonra her fırsat bulduğumuz da bu yavrularımız ile birlikte olmaya devem edeceğiz” dedi.

Gökcem Konya Down Kafe ve Restoran Kurucusu Uğur Devecioğlu ise Konya Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürü Fatih Anamur ve tüm ekibine bu anlamlı hareketlerinden dolayı teşekkür ederken, “Bizim tek hedefimiz var bu gençlerimizin mutlu olmaları. Yavrularımızın mutlulukları ise yapılan bu tür ziyaretler ile daha da artıyor. Hem bizlere hem gençlerimize bu mutluluğu veren değerli misafirlerimize bende teşekkür ederim” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim