Büyük başkan

Efsane başkan

Kendinden emin başkan

Vizyonlu başkan…

Daha pek çok sıfatları önüne eklediğimizde yanlış olmayacak bir başkan Fatih Özgökçen ama en önemlisi Konyaspor sevdalısı başkan. Salı akşamı tüm giderlerini yönetimin karşıladığı rakip takım yönetimlerini ve misafirleri ağırlamak için düzenlenmiş Misafirhanesindeydik. Oldukça samimi bir ortam ve sıcak bir ortam oluşturulmuş. Basınla bir araya gelen Başkanla sıcak samimi bir ortamda çok da verimli bir toplantı oldu. Transferden alt yapıya, taraftardan pek çok konu içeriğinde Konyaspor’un olduğu her konuya değinildi. Transfer politikasını son üç haftadaki sonuçlar etkileyecek gibi gözüküyor. Scout ekibiniin çok yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu söyleyebiliriz. Altyapı için komisyon kurma çalışmaları var ve çok yakında kurulmuş olacak.

Yurt içi ve yurt dışından oyuncularımıza taliplerin olduğunu söyledi başkan ama bununla ilgilenilmediğini de iletti. Sponsorlukla ilgili başarı söz konusu olunca ulusal markalardan talepler varmış. Oyuncu alacaklarında artan kura rağmen ödeme sıkıntısının olmaması en önemli başlıklardandı toplantıda. Sezon başından beri 60 binden fazla forma satışı olmuş. En az 20 binde sipariş bekleyen varmış. İstanbul’da bir AVM de Anadolu takımlarının formalarının satılacağı mağazada Konyaspor’umuzun forma satışları da olacak. Toplantının genel hatları böyleydi.

Yönetimiyle teknik ekibiyle futbolcusuyla basınıyla taraftarıyla tek birleşilen nokta Konyaspor. Bundan ötesi geçip geçici tek kalıcı olan Konyaspor arması. Başkanın bu tutumu oyuncusuyla ailesiyle ilgilenir gibi ilgilenmesi ve konuya hakimiyeti bu başarının kesinlikle en temel unsuru. Ben Fatih başkanımı 15 yıldır tanırım. Konyaspor açısından yeni bir yönetici ama yıllardır yöneticilik yapmış deneyimi olan birisi. Bunu da Konyaspor’umuza çok da güzel yakıştırmış. Gelelim en hassas noktaya taraftar, taraftar, taraftar. Başkan diyor ki mazeret kabul etmiyoruz artık taraftar maçlarda olmalı. Taraftarın itici gücünü kullandığında Konyaspor, çok daha güçlü olacak.

Oyun güzel, yönetim güzel, taraftar eksik olmasın. Pandemi öncesi 20 bin ortalamaları olan taraftarımız artık üzerine düşeni yapmalı. Bu haftadan itibaren inşallah tribünler coşsun. Takım taraftarımızla çok daha güzel. Bizde buradan diyoruz taraftarımız takımını yalnız bırakmasın. Toplantının can alıcı sonucu benim açımdan bu başarının bizleri kendimizden başka biriymiş gibi gösterip zaferler coşkusuna kapılmayalım diye dua etmesiydi başkanın. Bu düşünce olunca rabbim inşallah başarılarımızın devamını getirecektir. Sağlıklı günler dilerim.