2024 yılında bebeklere en çok verilen isim belli oldu 2024 yılında bebeklere en çok verilen isim belli oldu

Bayramların birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının yoğunlaştığı özel günler olduğunu vurgulayan Korkmaz, "Bu müstesna günlerde, sevdiklerimizle bir araya gelerek, aramızdaki bağları güçlendirmeli, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu en üst seviyede yaşamalıyız" dedi.

TÜGİKKONYAGİAD olarak Konya ve ülke ekonomisine katkı sunmaya devam edeceklerini belirten Korkmaz, "Girişimci iş insanları olarak, şehrimizin ve ülkemizin kalkınması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakmak için üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirme kararlılığındayız" ifadelerini kullandı.

Korkmaz, mesajının sonunda “Tüm Konyalı hemşehrilerimizin, ülkemizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, bayramın gönüllerimize huzur, hanelerimize bereket getirmesini temenni ediyorum." dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ